вівторок, 22 грудня 2015 14:55

Pinterest опублікував список наймодніших трендів 2016 року
7

У 2016 році речі з кашеміру буде найбільшим затребуваними в холодну пору
«Нова жіночність» Алессандро Мікеле підкорила Pinterest, який називає її «новим розумінням багатства без правил». Цей тренд - про змішування візерунків, принтів, кольорів і походжень.
Бренд сонцезахисних окулярів Le Specs стане найпопулярнішим в 2016 році за версією Pinterest. Особливо - модель Le Specs Neo Noir Shades за $ 47.60.
в категорії моди головною річчю стануть кросівки adidas Stan Smith.
Модними будуть сумки, що залишають руки вільними. Особливо сервіс виділяє тренд на поясні сумки.

Представники сервісу Pinterest проаналізували, що буде на піку популярності в 2016 році і опублікували список з 100 трендів 2016, створений на основі найпопулярніших пінів.

Тенденції розподілили на десять категорій: так, головним треном в дизайні інтер'єрів в 2016 році буде плитка з геометричним візерунком, головним трендом у сфері краси – манікюр з нігтями у формі трун, найпопулярнішим продуктом можна буде назвати олію авокадо.

Крім того, новим хобі стануть розмальовки для дорослих, в моду увійдуть татуювання у вигляді штампу про проходження прикордонного контролю у паспорті, а головним запитом з гардеробу стане "Як скласти капсульний гардероб 37 речей".

А для того, щоб було легше скласти свій гардероб-2016 представляємо вам ТОП-7 трендів в одязі.

Зараз ви читаєте новину «Pinterest опублікував список наймодніших трендів 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі