четвер, 17 грудня 2020 09:10

Одяг сток оптом від найбільшого українського дистриб'ютора одягу

Stockhouse - оптовий постачальник стокового одягу в Україні, що продає жіночі, чоловічі та дитячі моделі європейських брендів. Економічна політика компанії орієнтована на сток оптом модного модельного одягу західноєвропейських виробників. Торгове підприємство роздрібної торгівлі Stockhouse пропонує більше 10 000+ високоякісних товарів брендового одягу та аксесуарів.

 

Кращі ціни на стоковий одяг від StockHouse

Вартість стокового одягу на нашому інтернет-майданчику в 5-10 разів нижча від загальноприйнятих цін, встановлених на нові колекції. У нас ви гарантовано отримуєте різноманітний асортимент і низькі ціни. Набутий досвід дозволяє ефективно співпрацювати з різними торговими підприємствами різних форматів - від великих мереж до невеликих бутиків, інтернет-магазинів, а також великих і дрібних оптових компаній країн СНД.

Купити модний брендовий жіночий стоковий одяг оптом може будь-хто. Неважливо, чи володієте ви великою компанією або просто керуєте невеликим інтернет магазином - ми доставляємо продукцію по всій країні і пропонуємо відмінні модні зразки оптом! У нас можна вибрати товари певної спрямованості або змішані партії, що складаються з продукції різних видів. Прямо на веб-сайті можна ознайомитися з асортиментом компанії або отримати каталог за запитом на електронну пошту.

Компанія забезпечує прямі поставки: повсякденного, ділового та вечірнього одягу, спортивні та домашні варіанти нарядів. У нашому сток каталозі є светри, костюми, топи, брюки, наряди для спорту, сорочки, блузи, сукні, джинси, куртки, футболки оптом. Ексклюзивні моделі відрізняються стилем, дизайном, якістю і оптимальною ціною.

Брендові речі сток оптом від Stock House

Stockhouse - один з провідних оптових постачальників чоловічого стокового одягу, що володіє неперевершеним досвідом у сфері сортування, пакування і змішування різних видів продукції, щоб забезпечити широкий вибір товарів не тільки для великих оптових точок, а й для компаній, зацікавлених в менших кількостях одягу і аксесуарів оптом. Стабільність діяльності забезпечується постійною співпрацею і продовженими контрактами на закупівлю оригінальних товарних запасів з відомими виробничими групами.

Міцна мережа поставок, а також великі і регулярні об`єми закупівель дозволяють круглий рік тримати в асортименті недорогі якісні товари. Список продукції зазвичай складається з повернень клієнтів за минулі та поточні сезони, розпродажі предметів одягу, списаного одягу і надлишкових запасів. Тут можна придбати сток товари лотами (лот - набір одягу, взуття або аксесуарів, який купується повністю весь).

Кращі пропозиції чоловічого та жіночого одягу тут: https://stockhouse.in.ua/product-category/clothes/mix-men-women/

Ми вже стали великим гравцем з продажу фірмового стокового одягу і аксесуарів оптом. Компанія швидко росте і лідирує в індустрії стокових продажів. Сьогодні ми здійснюємо регулярні поставки одягу, взуття та дитячого одягу оптом в торгові точки, підприємства електронної комерції і бутіки в багатьох міст України. Головний офіс і основні логістичні об'єкти знаходяться в Києві.

Чому потрібно вибирати нас?

Головна мета Stockhouse - якісна мода за невисокою ціною. Продаж одягу преміум-класу - наша спеціалізація. До переваг компанії відносяться:

1. Покриття по всій Україні. Ми поширюємо фірмовий сток одяг, аксесуари, взуття оптом в усі міста країни.
2. Постійні і безпечні поставки. Прямі контракти з брендами або їх представниками.
3. Висока якість за оптимальними цінами. Купівля великої кількості товару безпосередньо від брендів і виробників дозволяє пропонувати продукцію за найнижчою ціною на ринку.
4. Модні стокові рішення. Ми пропонуємо розумні складські рішення і тисячі модних речей провідних брендів.

Всі товари є в наявності або в якості зразків на нашому складі. Пропонуємо великий вибір і швидку операцію. Змішуючи наші запаси за певною формулою, ми прагнемо, щоб кожен клієнт отримав максимально можливу окупність інвестицій.

Ми цінуємо постійних клієнтів і потенційних партнерів. Накопичивши знання і досвід, розбираючись у численних нюансах роботи, ми прагнемо до взаємовигідної співпраці. Будь ласка, звертайтеся до нас електронною поштою, телефоном 0 800 75 37 70 або приходьте в офіс!

Зараз ви читаєте новину «Одяг сток оптом від найбільшого українського дистриб'ютора одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі