неділя, 05 березня 2023 03:45

Недооцінений тренд із 70-х: назвали стильні штани, які замінять набридлі джинси
6

Хоча вельвет ніколи не виходив з моди, він уже давно не вважається основним елементом гардероба. Однак це простий спосіб додати новий акцент до монохромних образів.

Крім того, він зручний, міцний і приємний на дотик, пише nv.ua.

Кеті Холмс - одна з тих знаменитостей, які обирають для повсякденних виходів практичні та базові речі. У більшості випадків ці ансамблі включають джинси, зручне взуття і верхній одяг. А нещодавно актриса почала одягати вельветові штани. Вони стали класикою, яка повертається час від часу, і заслуговуює на постійне місце в базовому зимовому гардеробі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишний тренд. Трикотажні образи, які вдало підійдуть для холодного сезону

Фактурні тканини спочатку можуть здатися складними для стилізації, але є багато способів, як включити її у гардероб, незалежно від сезону. Культова тканина унісекс підходить для створення як формальних образів, так і для повсякденних виходів. Але, щоб створити гармонійний образ, найкраще до вельветових штанів підбирати простий верх. Це може бути біла сорочка на ґудзиках, однотонна футболка, водолазка або кашеміровий светр.

Кілька прикладів, як носити вельветові штани і бути стильною.

Кеті Холмс у вельветових штанах
Фото: instagram.com/katieholmes.fashion
Вельветові штани чудово поєднуються з простим верхом
Вельветові штани чудово поєднуються з простим верхом
Вельветові штани чудово поєднуються з простим верхом
Вельветові штани чудово поєднуються з простим верхом

У холодні сезони водолазки є незамінним елементом гардероба. У колекціях осінь-зима 2022/23 дизайнери представили не лише класичні варіанти. На подіумах моделі з'являлися в гольфах з геометричними вирізами, принтами. Також були напівпрозорі або ж яскравих кольорів.

Базовим вибором залишається біла і чорна водолазка. Також можна обрати інші нейтральні відтінки – від сірого до приглушеного коричневого. Сміливі модниці обирають яскраві водолазки чи моделі з принтами. Її можна поєднувати з різноманітними жакетами чи сорочками оверсайз.

Зараз ви читаєте новину «Недооцінений тренд із 70-х: назвали стильні штани, які замінять набридлі джинси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі