середа, 03 березня 2021 23:46

Назвали головні б'юті-тренди нового сезону

Назвали головні б'юті-тренди нового сезону
Сироватки для брів і вій, креми та маски для цієї зони - те, що має бути у косметичні кожної жінки. Фото: pixabay

З кожним роком тренди краси змінюються. Особливо зміни помітні в часи пандемії.

Тепер однією з важливих тенденцій у догляді стануть натуральні активні інгредієнти із протизапальними властивостями, розповідає експертка з краси Тетяна Таран.

За її словами, такі компоненти є альтернативою вітаміну С і ретинолу, які зміцнюють , зволожують і заспокоюють шкіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почервоніння, зморшки, алергії: як різні види алкоголю впливають на шкіру

Мікробіом шкіри - це екосистема живих мікроорганізмів на епідермісі і перша лінія його захисту. Дослідження показали, що коли він здоровий, то і шкіра молодо виглядає. Тому тепер для покращення стану біома прийнято використовувати продукти-сімбіотикі з поєднанням пробіотиків і пребіотиків, які забезпечують більш ефективний вплив на мікробіом.

Також минулоріч популярними стали процедури do-it-yourself в домашніх умовах. У 2021 цей напрям буде ще ширшим і торкнеться й дерматології: домашні пілінги, пристрої для заповнення зморшок, мікронідлінг та інше. На перший план виходять текстури, аромати, миттєве відчуття задоволення.

Оскільки зараз всі у масках, то очі - це перше, що бачать оточуючі. Тому процедури для брів, вій і шкіри навколо очей дуже популярні. Наприклад, сироватки для брів і вій, креми та маски для цієї зони - те, що має бути у косметичні кожної жінки.

Часто в дзеркалі можна побачити набряклість, темні кола під очима, навіть після хорошого сну. Причиною може бути спосіб життя, тобто це можна змінити. Водночас ці неприємності можуть також збільшуватися віком і генетичною схильністю. А ще це можуть бути симптоми певних захворювань, наприклад, сигналом, що щось не так із щитовидною залозою.

Зараз ви читаєте новину «Назвали головні б'юті-тренди нового сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі