четвер, 18 березня 2021 14:12

Напівпрозорі та шкіряні сорочки на голе тіло: весняні тренди 2021-го
7

Щоб створити вечірній образ, можна одягнути шовкову сорочку, штани та взуття на підборах
Фото: Pinterest
Шкіряні сорочки краще комбінувати зі шкірянами штанами, джинсами і спідницями
Сорочки tie-dye краще одягати з базовими речами
Сорочки яскравих кольорів можете поєднувати не лише з класичними елементами. Варто спробувати штани або спідницю того ж відтінку або одягнути футболку з принтом під сорочку
У тренді білі сорочки прямого крою, розміру oversize, з рюшами і воланами.

Сорочки можна одягати як на роботу, так і для прогулянки. Дизайнери поєднують їх не лише з діловими штанами або спідницями. Можна міксувати різні моделі сорочки з легінсами, джинсами, спортивними штанами та сукнями.

Щоб створити вечірній образ, можна одягнути шовкову сорочку, штани та взуття на підборах. Образ доповнити блискучим клатчем і червоною помадою, пише ELLE.

У тренді залишаються шкіряні сорочки. Краще комбінувати зі шкіряними штанами, джинсами та спідницями. Таку модель сорочки сміливі модниці одягають на голе тіло чи поєднують з топом або бюстгальтером.

Напівпрозорі сорочки - найсексуальніші новинки модного сезону. Сорочки tie-dye краще одягати з базовими речами. А сорочки яскравих кольорів можете поєднувати не лише з класичними елементами. Варто спробувати штани або спідницю того ж відтінку або одягнути футболку з принтом під сорочку. Класична біла також залишається незамінною в гардеробі. У тренді сорочки прямого крою, розміру oversize, з рюшами та воланами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акцент на комір та прозорі тканини: які сукні одягати в новому сезоні

Акцент на об'ємні рукави робить образ романтичнішим. Такі сорочки є найзатребуванішими цьогоріч. Під час створення цієї моделі дизайнери надихнулися вбраннями 1900-х.

Однієї пари джинсів недостатньо для того, щоб створити цікавий образ. Дизайнери вражають ідеями штанів, які будуть актуальні 2021 року. Штани з розрізами стали трендом осені 2020-го. Їх встигли полюбити багато streetstyle-активісток та знаменитостей. Ця модель штанів буде в трендах і цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «Напівпрозорі та шкіряні сорочки на голе тіло: весняні тренди 2021-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі