вівторок, 08 червня 2021 14:25

Купальник обирають за типом фігури - стилістка назвала основні принципи

Купальник обирають за типом фігури - стилістка назвала основні принципи
Трендова форма купальників у сезоні - завищена талія для трусиків і глибокі вирізи для ніг. Фото: pixabay

З початком пляжного сезону постає нова проблема - добирання модного купальника.

Треба ще і щоб він сидів на фігурі ідеально. Тому й варто обирати за її типом, розповіла стилістка Олена Мудренко в ефірі "Ранок з Україною".

Загалом є шість типів фігури. В Україні найчастіше в жінок трапляєтсья "груша" - з тендітними плечима, "прямокутник" - з довгими ногами, і "перевернутий трикутник" - з тонкою талією. Кожному - свій купальник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обов'язково має бути в літньому гардеробі

"Груша" - це вузькі плечі, чітка лінія талії й широкі стегна. Таким жінкам добре пасують купальники з рюшами, яскравими акцентами й декором бюстьє.

"Для такої фігури можна обрати топбандо, який буде горизонтальнішим. А фактурна тканина додасть трохи об'єму у горішній частині фігури", - каже стилістка.

Повна протилежність "груші" - це "перевернутий трикутник". Широкі плечі, великі груди й вузькі стегна. Низ варто шукати із завищеною талією, бра-шторки, а в цілісних моделях - варіанти з V-подібним вирізом.

Для фігури "прямокутник" характерна невиражена талія, тому її треба підкреслити, одягнувши пояс чи додавши принти або топбандо.

"Топбандо хоча б з невеликим пушапом збільшуватиме верх. Беремо такі ж трусики, але з завищеною талією - це проведе горизонтальну лінію", - радить фахівчиня.

Плетені купальники також у моді цього літа, а саме - плетіння кроше рішельє, яке має вигляд створеного власноруч. Трендова форма купальників у сезоні - завищена талія для трусиків і глибокі вирізи для ніг. Також зараз актуальні спортивні купальники.

Цього сезону стилісти рекомендують обирати лаконічні моделі спіднього з прозорими вставками. Невагоме мереживо підійде для романтичного образу. Такі комплекти найчастіше прозорі або напівпрозорі.

Зараз ви читаєте новину «Купальник обирають за типом фігури - стилістка назвала основні принципи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі