неділя, 14 лютого 2021 23:46

Хіт сезону: як носити сукню поверх штанів

Хіт сезону: як носити сукню поверх штанів
Дует сукні та штанів є одним з найкрасивіших трендів майбутнього сезону. Фото: Vogue

Ультракороткі спідниці будуть в моді цього сезону.

Також в тренді поєднання довгих суконь поверх штанів, пише Vogue.

Річ у тім, що арабський ринок став для дизайнерів важливою частиною економіки брендів. Мотиви мусульманського світу є елементами повноцінних сезонних колекцій, що відправляються по цілому світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корсети і брюки-кльош: презентували магічну колекцію "Шабаш"

Модельєри використали деталі культури арабських країн та утворили комбінацію сукні та штанів у світі моди, яку можна одягнути на кожен день і на вихід.

Разом з лоферами у такому вбранні можна прийти в офіс, або на вечірку з друзями. З туфлями на підборах можна йти на світську подію у такому луці.

Іноді до таких мотивів додають шифон і сітку, що вже не має нічого спільного з арабським світом, але є більш популярним серед модниць.

Прозорі матеріали у своїх колекціях показали Fendi, Acne Studios та Emilio Pucci. Дует сукні та штанів є одним з найкрасивіших трендів майбутнього сезону.

Кілька додаткових аксесуарів до образу зроблять його стильним та ефектним. Найкращий варіант – золотий або срібний гвоздик в іншому вусі.

Зараз ви читаєте новину «Хіт сезону: як носити сукню поверх штанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі