неділя, 05 липня 2020 22:46

Експерти порадили зачіски для волосся кольору лаванди

Експерти порадили зачіски для волосся кольору лаванди
Лавандовий колір волосся є модним у сезоні 2020 року. Фото: pixabay

У 2020 році модними стали лавандовий, бузковий та фіолетовий відтінки волосся.

З таким кольором безпрограшний варіант зачіски - боб-каре, пише "Апостроф".

Ця стрижка чудово виглядає з яскравим кольором, її просто укладати і вона підходить практично всім, незалежно від форми обличчя, віку тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети макіяжу: як створити ідеальну основу

Омбре - ще одна цікава ідея. Таке фарбування все ще тримається в списках модних хітів. Можна поєднати лавандовий або фіолетовий з рожевим, і отримати дуже незвичайний красивий результат. Але робити це має фахівець із досвідом.

Різні плетіння також є ефектними на будь-якому волоссі. Їх можна робити абсолютно будь-якої товщини, довжини і вибрати будь-яку кількість.

Для створення розкішного образу можна зробити великі локони. Така зачіска створить образ справжньої голлівудської діви.

Також для такого волосся підійдуть пучки. Це найбільш швидкий і простий варіант, який при цьому дуже стильно виглядає і підходить під будь-який одяг. Можна зробити як один пучок, так і декілька. Тут все залежить тільки від вашого смаку і фантазії.

Стильна зачіска може завершити ідеальний образ жінки. Якщо ж її обрати неправильно, то це підкреслить недоліки і візуально додасть кілька років. Під час догляду за волоссям жінки допускають помилок.

Зараз ви читаєте новину «Експерти порадили зачіски для волосся кольору лаванди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі