субота, 04 квітня 2020 22:46

Як помиляються жінки, обираючи зачіску

Як помиляються жінки, обираючи зачіску
Деякі стрижки вимагають особливих умінь, практики і спеціальних пристосувань.Фото:trserial

Стильна зачіска може завершити ідеальний образ жінки.

Якщо ж її обрати неправильно, то це підкреслить недоліки і візуально додасть кілька років, пише TRserial.

Під час догляду за волоссям жінки допускають помилок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефективний догляд за шкірою обличчя та рук: щоденні процедури

1. Необдумано слідкують за модою

Гортаючи журнали і бачачи на обкладинках селебріті з шикарними зачісками, хочемо собі такі ж. При цьому не враховуємо те, що не всім вони йдуть. У свій час були в моді ультракороткі стрижки. Усі дами кинулися обстригати довге волосся. При цьому не подумали, що такі зачіски вимагають щоденної укладки. На кучерявому волоссі вони теж виглядають не дуже добре.

2. Обирають складні зачіски

Далеко не кожен перукар може повторити те, що зображено на картинці. Деякі стрижки вимагають особливих умінь, практики і спеціальних пристосувань. До того ж, через складну зачіску доведеться і особливо доглядати, що не кожен зможе зробити. А щоденне відвідування салонів дороге задоволення.

3. Прямий поділ пасує не всім

Завдяки проділу можна змінити зачіску навіть без походу до перукаря. При цьому слід враховувати деякі нюанси. З віком обличчя стає більш витягнутим. Щоб збалансувати пропорції, краще зробити бічний проділ. Він дозволить виглядати молодше на 5-7 років. Прямий проділ додає зовнішності строгості і рідко кому йде, а бічний – практично всім. Зачіска з боковим проділом буде виглядати більш об'ємною.

4. Ігнорують прості правила

Деякі зачіски, якими б вони не були модними і професійно виконаними, зовсім не прикрашають жінок. Наприклад, дівчатам з великим лобом або виразним носом, не підійде волосся, зачесане назад. Дівчатам з плоскою потилицею підійде низький хвіст.

5. Занадто великі очікування

Наприклад, власницям прямого каре не варто очікувати від перукаря здорових кучерявих кучерів, які можна отримати тільки при впливі ударної дози хімії. При виборі зачіски слід враховувати текстуру волосся, довжину, об'єм і інші чинники, щоб очікування не залишилися невиправданими.

16 березня в Лондоні пройшов попередній показ капелюшків напередодні выставки The Great Hat: World Garden. Моделі демонстрували найрізноманітніші головні убори – від брутального кирзового садового чобота до капелюшка-вінка з ніжних квітів.

Зараз ви читаєте новину «Як помиляються жінки, обираючи зачіску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі