вівторок, 07 червня 2016 11:25

Джинсова спідниця з блузою: 5 літніх образів офісного стилю
9

Робота в офісі - не привід відмовлятися від літнього настрою та гарних суконь. Ми підібрали 5 літніх образів офісного стилю.

В смужку

Один з головних трендів сезону. Він підходить для ділових суконь на роботу. Зверніть увагу на моделі з кольоровою смужкою. Для суворого дрес-коду — однотонні насичені кольори. Наприклад, синій з білим.

Обирайте контрастні поєднання принтів. Найстильніші варіанти -мікс кількох видів смужки.

Автор: bonamoda.ru
 
Автор: bonamoda.ru
 

Стиль білизни

Сукні-комбінації темного кольору гарно поєднуються з піджаком. Він сховає тонкі бретелі та надасть образу серйозності. Романтичне мереживо врівноважуйте мінімалістичними аксесуарами. До низу підійдуть класичні човники на невеликих підборах або взагалі без них.

Автор: cosmo.com.ua
 
Автор: bonprix.de
 

Плаття з оборками

Для офісного стилю обирайте класичний фасон сукні - чорного, синього або гірчичного кольорів. Асиметрично розташовані волани на сукні додадуть образу літнього настрою.

Автор: damskiydom.com
 

А-силует

Зверніть увагу на моделі А-силуету з натуральних тканин. Приглушені пастельні тони допоможуть створити діловий стиль. Доповнюйте образ геометричними принтами або аксесуарами.

Автор: mylitta.ru
 

З деніму

Для офісного дрес-коду підійдуть прості сарафани з синьої або чорної джинсової тканини. Стильно виглядає джинсова спідниця за коліно у поєднанні з блузою та сорочкою.

Автор: nosi-ochetay.ru
 
Автор: nosi-ochetay.ru
 
Автор: nosi-ochetay.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геометричні костюми та блузи з жабо — круїзна колекція американського дизайнера

Зараз ви читаєте новину «Джинсова спідниця з блузою: 5 літніх образів офісного стилю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі