понеділок, 04 липня 2016 18:27

Кольори літнього сезону: шість головних сполучень
11

Багато жінок періодично відчувають труднощі при комбінування різних кольорів. Стильний образ на 99% складається з правильного поєднання кольорів в одязі, макіяжі, аксесуарів.

Жовтий та зелений

Свіжа і яскрава комбінація. Поєднання насичених відтінків зеленого з жовтим підходить практично до будь-якого типу зовнішності. Якщо хочеться більш стриманих тонів — зупиніть увагу на відтінках гірчиці, хакі та темно-зеленому. Для представниць холодного кольоротипу підійде поєднання яскраво-жовтого та дуже насиченого зеленого.

Автор: pinterest.com
 

Світло-блакитний та рожевий

Два найголовніших кольори цього року. Ніжні та м'які пастельні відтінки рожевого і блакитного чудово доповнюють один одного. Спробуйте надіти світло-блакитні джинси з блідо-рожевим верхом.

Автор: pinterest.com
 
Автор: pinterest.com
 
Автор: pinterest.com
 

Червоний та синій

Це комбінація на всі часі. Вона не втрачає актуальності. Звичайні сині джинси, доповнюйте яскравим червоним жакетом та топом в морському стилі. Акцент — червона помада.

Автор: pinterest.com
 
Автор: pinterest.com
 

Помаранчевий та блакитний

Класичне поєднання будь-якої кольоровій схемі. Для незабутнього літнього образу, поєднуйте сині шорти з помаранчевим топом та нюдовими босоніжками.

Автор: pinterest.com
 
Автор: pinterest.com
 

Рожевий та сірий

Ніжна та затишна комбінація темно-сірих штанів з ніжно-рожевим топом підходить навіть до ділового стилю. Особливий шик - рожеве пальто пастельного відтінку.

Автор: pinterest.com
 
Автор: pinterest.com
 

Сливовий та білий

Сливові приталені брюки відмінно виглядатимуть зі світлим вільним топом. Капелюх відтінку сливи вдало доповнить біле плаття.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім речей, які ніколи не вийдуть з моди

Зараз ви читаєте новину «Кольори літнього сезону: шість головних сполучень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі