вівторок, 01 червня 2021 19:06

Що обов'язково має бути в літньому гардеробі
9

Для багатьох літо - сама довгоочікувана пора. Час відпустки, корисних фруктів, моря і палкого сонця. І так як +30 за вікном змушує довго думати над вибором наряду, Gazeta.ua приготувала список речей, без яких не може обійтися жоден літній гардероб.

Лляний брючний костюм

Автор: Breston Kenya.Pexels
  Лляний костюм - порятунок в жарку погоду
Лляний костюм - порятунок в жарку погоду

Багато хто в спеку звикли оголяти тіло, але насправді, саме в таку погоду правильно максимально прикривати тіло від сонячних променів. Льон вважається кращою тканиною для спекотної погоди за рахунок своєї гігроскопічності. Вибирайте світлі відтінки подібного костюма з сорочкою або жакетом. І пам'ятайте, що такий костюм повинен вільно на вас сидіти, щоб краще пропускати повітря.

Бейсболка

Автор: Wesley Carvalho.Pexels
  Без головного убору в жарку погоду нікуди
Без головного убору в жарку погоду нікуди

Куди ж без головного убору? Бейсболка дуже актуальна в цьому році, її вільно можна поєднувати як з більш спортивними речами, так і з речами в романтичному стилі. І ніяке сонце не страшне!

Футболка прямого крою

Автор: Ivan Oboleninov.Pexels
  Базова футболка повинна бути в гардеробі у кожної
Базова футболка повинна бути в гардеробі у кожної

Базова структурована футболка є невід'ємною частиною літнього гардеробу. Приталені футболки вже давно вийшли з моди, тому віддавайте перевагу вільним силуетах і відсутності декору.

Легка сукня

Автор: Gabb Tapique.Pexels
  Легке плаття - самий жіночний і ніжний варіант наряду для літа
Легке плаття - самий жіночний і ніжний варіант наряду для літа

Ну куди ж без сукні? Знову ж таки, краще вибирати більш вільні фасони, середню довжину і натуральні тканини. Можна вибрати як базову однотонну сукню, так і сукню з принтом (наприклад, горох або невеликиа квітка).

Трикотажний топ

Автор: Riya Kumari.Pexels
  Жіночний і сексуальний топ
Жіночний і сексуальний топ

Топ є дуже жіночним елементом гардеробу, він чудово поєднується як з брюками або шортами, так і зі спідницями. Радимо запастися парочкою топів в акцентних кольорах (нагадуємо, зараз дуже популярні зелений і рожевий кольори), щоб мати можливість поєднувати їх з абсолютно будь-якою річчю.

Босоніжки

Автор: Matt Hardy.Pexels
  Чи існує взуття зручніше?
Чи існує взуття зручніше?

Радимо придбати дві пари босоніжок - в більш спортивному варіанті і на маленьких підборах. По-перше, так вам буде легше поєднувати взуття з будь-яким за настроєм образом. По-друге, ви з легкістю зможете змінювати образи в залежності від темпу дня.

Спідниця-плісе довжини міді

Автор: José Luis Photographer.Pexels
  Найромантичніша спідниця для літа
Найромантичніша спідниця для літа

Звичайно ж, спідниця потрібна. Саме в такому варіанті спідниця буде найвдалішим рішенням, так як за рахунок вільного силуету, вона буде пропускати досить повітря. Подібна модель універсальна в своїх поєднаннях, тому ви можете поєднувати спідницю-плісе як з футболкою і кросівками, так і романтичним топом і туфлями.

Джинси з легкого дениму

Автор: Polina Tankilevitch.Pexels
  Джинси теж потрібні в спекотне літо
Джинси теж потрібні в спекотне літо

Багато хто помилково вважає, що джинси - це виключно осінній / весняний предмет гардеробу. Однак, світлі джинси з легкого деніму будуть доречні навіть влітку. Це ідеальний варіант особливо для прохолодних вечорів.

https://gazeta.ua/articles/fashion/_sukni-shorti-aksesuari-scho-vzyati-u-vidpustku/1033075

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сукні, шорти, аксесуари: що взяти у відпустку

Шорти-бермуди

Автор: Polina Tankilevitch.Pexels
  Шорти-бермуди - тренд 2021 року
Шорти-бермуди - тренд 2021 року

Чи є щось зручніше, ніж шорти? Сумніваємося. Шорти-бермуди є самою трендовою моделлю в цьому році. До того ж, вони відмінно поєднуються з будь-якою річчю.

"Все нове - це добре забуте старе". З минулого повертаються тренди наплетені купальники й не тільки.

Плетені бікіні, які були представлені в колекції Imaan Hammam 2017 року, знову на піку популярності, як і спорт-шик.

Зараз ви читаєте новину «Що обов'язково має бути в літньому гардеробі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі