середа, 01 листопада 2023 10:17

Яку куртку носити цієї зими: найтрендовіші варіанти
22

Фото: pinterest

Взимку верхній одяг має не лише бути модним, а й зігрівати. Цього року дизайнери розробили достатньо теплих варіантів, які підходять до будь-яких образів.

Пропонуємо переглянути, які куртки купувати наступного сезону, щоб бути в тренді й не змерзати.

Стьобана куртка

Стьобані моделі курток мають стильний і оригінальний вигляд, дозволяючи включати їх як у кежуал, так і стріт стайл образи.

Автор: pinterest
 

Дута куртка

Це об'ємна куртка, більше схожа на вкорочений пуховик. Такий фасон добре захищає від холоду й створює гармонійний образ з іншими елементами гардеробу.

Автор: pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це - база. Шість елементів гардеробу, без яких не обійтися цієї осені

Джинсова куртка

Денім - найтрендовіший фасон цього року. Взимку обирайте джинсову куртку з утеплювачем у вигляді овчини. Модними будуть як оверсайз, так і короткі моделі.

Автор: pinterest
 

Пуховик

Цього року обирайте куртку з з хутряним оздобленням та утеплювачем з овчини. Серед кольорової гами робіть ставки на чорний, блакитний, всі відтінки бежевого, сірий, лавандовий і оливковий.

Автор: pinterest
 

У зимовий період штани - найзручніший варіант одягу. Цього року дизайнери презентували чималий вибір базових штанів, які підходять до будь-якого образу. Пропонуємо переглянути, які штани носити цієї зими, щоб мати стильний вигляд і не змерзнути.

Зараз ви читаєте новину «Яку куртку носити цієї зими: найтрендовіші варіанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі