пʼятниця, 14 серпня 2020 23:46

Яка зачіска з 1990-х стала трендовою у 2020-му

Яка зачіска з 1990-х стала трендовою у 2020-му
Одним з трендів є зачіска дрібні косички, які обрамляють обличчя. Фото: pixabay

У 2020 році актуальними стають тренди з 90-х років.

Це стосується не лише тенденцій в одязі, але й у б'юті-індустрії також, пише Cosmopolitan.

Одним з таких трендів є зачіска дрібні косички, які обрамляють обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали основний аксесуар 2020 року

Саме вона стала трендом 2020. Вона є одночасно модною та зухвалою. Найвдалішим вибором буде поєднання стильної зачіски із образами street-style. Вона легка та швидка у виконанні: дрібні косички можна носити із розпущеним волоссям, сформувати високий хвіст чи заплести більші коси і зафіксувати їх, дозволивши маленьким залишатися спереду.

Модні косички можна прикрашати стильними аксесуарами для волосся. Наприклад, різнокольоровими спеціальними гумками чи шпильками, які також повернулися в моду із 90-х. Таким чином ви зможете додати своєму образу легкої безпосередності та милу нотку бунтарства.

Однією із варіації модної зачіски є ще один hair-тренд 90-х. Це волосся, зібране ззаду, а обличчя обрамляють випущені пасма. Прихильницями укладки свого часу були Кейт Мосс, Гвінет Пелтроу та інші. А у 2020 схожу зачіску роблять Белла Хадід, Дуа Ліпа, Ельза Госк і не тільки.

Не всім дівчатам вдається відростити довге, красиве і здорове волосся. Є кілька принципів, слідкуючи за якими, волосся буде розкішним. Один з них - це харчування і вода. Потрібно випивати мінімум 1,5 літра води в день.

Зараз ви читаєте новину «Яка зачіска з 1990-х стала трендовою у 2020-му». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі