середа, 21 грудня 2016 16:22

Жінка усиновила чотирьох дітей невиліковно хворої подруги

Автор: Courtesy of the Hankins family
  Кращі подруги - Міссі (зліва) та Сара познайомилися у 1999 році
Кращі подруги - Міссі (зліва) та Сара познайомилися у 1999 році

Торік 36-річній Сарі поставили діагноз: бічний аміотрофічний склероз (хвороба Лу Геріга), завершальна стадія. Ця хвороба вражає спинний мозок, у хворого поступово атрофуються м'язи, настає параліч. Ліків від неї не існує.

Жінка виховує самотужки чотирьох дітей - двох дівчаток і двох хлопчиків, 8, 9, 11 і 18 років.

Автор: Courtesy of the Hankins family
  Діти Сари
Діти Сари

Подруга Сари, Міссі Армстронг, дізналася про біду подруги однією з перших. Вони познайомилися майже 20 років тому в перукарні, і відтоді дружать.

"Коли ми зустрілися, у Сари була лише 2-річна донька Алексіс. Ми стали дружити. Її діти виросли на моїх очах. У будь-який момент ми могли прийти один до одного в гості і залишитися там. Ми завжди були разом, наші діти один одному немов кузени", - розповідає Міссі.

Міссі зателефонувала Сарі і запропонувала усиновити її дітей.

"Коли Міссі сказала мені про це, я була в шоці, а потім не могла перестати плакати. Вже думала про те, як нелегко доведеться моїм дітям, і налаштовувала їх триматися разом", - говорить Сара.

Зараз жінки роблять усе, щоб знайти великий будинок для їх нової спільної сім'ї. Щоб зібрати гроші на початковий внесок, вони звернулися за допомогою до добровольців. Люди допомогли не тільки грошима.

"Ми не очікували, але всі чотири дні, після того, як ми попросили про допомогу, нам несли подарунки і продукти до Різдва".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати шокувала світ кількістю різдвяних подарунків для дітей

Усі шестеро дітей Сари і Міссі знають про те, що відбувається. Мами чесні з ними, і нічого не приховують.

Автор: Courtesy of the Hankins family
  Сара та її старша донька Алексіс
Сара та її старша донька Алексіс

"Головне - щоб вони були разом. Це те, чого хоче Сара. Ми були кращими друзями, ми любимо один одного. І я люблю її дітей, як своїх", - говорить Міссі Армстронг.

Селія Додд, автор книги Спорожніле гніздо: як залишитися близькими з дорослою дитиною, розповіла про основні батьківські страхи за дорослих дітей.
Зараз ви читаєте новину «Жінка усиновила чотирьох дітей невиліковно хворої подруги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі