середа, 13 липня 2016 15:36

Наймодніші стрижки для хлопчиків літа 2016
8

У переліку модних стрижок для хлопчиків літа 2016 - найширший асортимент зачісок. Починаючи від майже "ірокеза" з поголеними скронями і потилицею, закінчуючи м'якими подовженими локонами.

Як і раніше популярною залишається стрижка "боб". І не здають позицій варіації на тему козацького "оселедця" - довгих пасм волосся на маківці і коротко вистрижених скронях й потилиці, пише uaua.info

Найактуальніший варіант для літньої спеки - коротко стрижені скроні й потилиця та більш довгі пасма на маківці.

 

Ця зачіска, в залежності від укладки, може перетворити малюка як на бунтаря, так і на стильного денді.

 
 
 

Без будь-якої укладки вона теж виглядає чудово. Підходить особливо хлопчикам з прямим впертим волоссям, коли важко вибрати стрижку.

Стрижка "боб" і всі варіації на її тему підійде для м'якого тонкого волосся. Потилиця при цьому поголена, а довжина волосся на скронях і маківці варіюється в найширших межах.

 
 
 
 

Подовжені стрижки для хлопчиків - варіант для тих, хто не боїться спеки і не вередує, якщо потрібно вимити голову. Зачіски виглядають неймовірно стильно, але вимагають догляду й укладки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 пляжних ігор для дітей

Зараз ви читаєте новину «Наймодніші стрижки для хлопчиків літа 2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі