четвер, 09 червня 2016 17:06

Діти ними пишаються: татусі зі збірної України з футболу
14

Збірна України з футболу нарешті самостійно пробилася на один з найскладніших турнірів - чемпіонат Європи. За наших спортсменів вболіває вся країна, але більше всіх - їхні діти, які пишаються татусями, пише fathersclub

Андрій П'ятов, батько трьох дочок: "Сім'я у мене завжди на першому місці. Коли випадає вільний день, намагаюся провести його з дружиною і доньками".

 

У півзахисника і нашого головного бомбардира Андрія Ярмоленка - двоє синів. На цьому фото - Андрій та Іван Ярмоленко в 2015 році, коли батько виводив сина на стадіон.

 

У вересні минулого року батьком став і гравець "Севільї" Євген Коноплянка. У своєму Фейсбуці він виклав фото прогулянки з донькою.

 

Захисник Тарас Степаненко встигає все - і оборону тримати і голи забивати. І з родиною час проводити. На цьому фото Тарас з сім'єю під час зборів на Сардинії.

 

А ось Артем Федецький з сином Адріаном - там же, на зборах на Сардинії, куди всі спортсмени приїхали родинами. У минулому році Адріан вважав, що Коноплянка грає краще, ніж його батько, потім все-таки передумав.

 

У квітні минулого року батьком став і Євген Хачеріді. Дружина Вікторія народила двійню.

 

У нападника Романа Зозулі - дочка Кароліна. В одному з інтерв'ю футболіст сказав: "Для людей з такою професією, як у мене, дуже важливо мати сім'ю. Завжди приємно повертатися додому, коли тебе чекають дві найдорожчих людини".

 

У півзахисника Руслана Ротаня четверо дітей. Троє - від першого шлюбу і одна - від другого. На цьому фото футболіст з наймолодшою донькою Мирославою.

 

У ветерана збірної Анатолія Тимощука - дві доньки-близнючки.

 

Наш "фартовий" нападник Євген Селезньов якось сказав: "Головне досягнення мого життя - це мій син Руслан". На правій руці спортсмена - татуювання з ім'ям Селезньова-молодшого.

 

У захисника Олександра Кучера - двоє синів. На цьому фото спортсмен зі старшим сином - Лук'яном.

 

У травні 2015 року батьком став і Сергій Сидорчук.

 

Батько маленької Стефанії В'ячеслав Шевчук "все життя підсвідомо відчував", що у нього буде донька.

 

У серпні 2014 року батьком став і півзахисник Денис Гармаш.

 

Серед футболістів дуже мало неодружених або ще бездітних. У запасного воротаря Дениса Бойка - син Нестор. Чемпіоном по батьківству і по спорту залишається, звичайно, нинішній помічник головного тренера, легенда українського футболу Андрій Шевченко. Четверо синів (в одному шлюбі!) і найбільша кількість голів за збірну.

Нагадаємо, перший матч збірна проведе проти чемпіонів світу Німеччини цієї неділі - 12 червня. Мерія Києва обіцяла зробити дві фан-зони з екранами - біля метро "Палац спорту" і біля метро "Поштова площадь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатори Євро-2016 не рекомендують добиратися до "Стад де Франс" автомобілем

Зараз ви читаєте новину «Діти ними пишаються: татусі зі збірної України з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі