четвер, 10 грудня 2020 23:46

Анастасія Приходько вважає себе поганою мамою

Анастасія Приходько вважає себе поганою мамою
Анастасія Приходько з донькою Наною і сином Гордієм. ФОТО: instagram.com/prykhodko_official

Співачка Анастасія Приходько вирішила поділитись наболілим із своїми підписниками в Instagram.

Виконавиця назвали себе поганою мамою, адже не хоче вечорами робити уроки із своєю донькою-п'ятикласницею.

"Так, я погана мама. Я не хочу вечорами робити з донькою уроки. А іншого часу у нас немає. Сучасне життя таке, що майже кожна дитина після уроків кудись йде - на секції, гуртки, додаткові заняття, у профільні школи. З урахуванням навантаження батьків, міського трафіка більшість збираються вдома ввечері. Ми, як правило, не раніше 20.00. Втомлені, з бажанням елементарно поспілкуватися, повечеряти, підготуватися до завтрашнього дня. І навіть, гріх який, подивитися кіно або почитати книгу. Але ні, потрібно робити домашнє завдання. Інакше завтра знову в щоденнику буде красуватися "не готова до уроку", а я буду страждати від комплексу материнської провини", - написала Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як ми жили без тебе?" - дружина Володимира Жогло написала зворушливий лист сину

Також співачка зізналась, що у доньки Нани непростий характер і вона не хоче самостійно робити уроки.

"А я не можу стояти над її головою і гавкати, як сільський собака на машини, які проїжджають. Тому що я багато працюю. Тому що я втомлююся. Тому що я не пам'ятаю математику за 5 клас. Тому що мені треба зварити гречку на ранок і підсмажити сирники. Тому що ввечері іноді у мене теж бувають справи, зустрічі та заходи. Тому що я просто хочу відпочивати ввечері", - додала співачка.

В дописі Приходько зазначила, що з дітьми набагато важливіше розмовляти, забезпечувати всім необхідним і бути друзями. Щодо домашнього завдання, то його варто скасувати, як це зробили в багатьох європейських країнах.

Співачка Анастасія Приходько виховує двох дітей - 10-річну Нану і Гордія, 5 років. Жінка виховує дітей без покарань.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько вважає себе поганою мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі