четвер, 28 квітня 2016 14:04

15 відомих жінок, з яких вийшли чудові мами
15

Материнство – не перешкода кар'єрі, цікавому життю і подорожам. Ці голлівудські знаменитості своїм прикладом показують, що можна бути чудовою матір'ю і при цьому гарно виглядати і встигати займатися улюбленою роботою.

Представляємо вам рейтинг найчарівніших мам Голлівуду.

Сара Джессіка Паркер

 

Сара Джессіка Паркер - успішна багатодітна мама. Разом з чоловіком, актором Метью Бродеріком, актриса виховує трьох чудових діток: Меріон, Джеймса і Табіту. Подружжя навмисно відмовляється від послуг няні і саме займається розвитком та вихованням дітей. Незважаючи на статус зайнятої матері, Сара Джессіка ще й знімається в кіно, розвиває свій модний бренд і бере участь у громадській діяльності.

Дженіфер Лопес

 

Макс і Емма - чарівні діти співачки і актриси Дженніфер Лопес та її колишнього чоловіка Марка Ентоні. Дженніфер обожнює своїх двійнят, вона бере їх з собою всюди. Нещодавно вони разом із зірковою мамою відвідали 38 країн в рамках її світового турне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 відомих мам, які перемогли безпліддя

Анджеліна Джолі

 

На початку творчої кар'єри Анджеліну Джолі ніхто не міг уявити в ролі турботливої матері сімейства - надто вже епатажний і скандальний спосіб життя вона вела. Але все змінилося з тих пір, як Джолі всиновила першу дитину. Сьогодні Анджеліна та її чоловік Бред Пітт виховують вже 6 дітей (троє з них усиновлені). Пара виглядає настільки гармонійно і щасливо зі своїми дітьми, що не залишається ніяких сумнівів, що Анджеліна - і справді чудова мати.

Кеті Холмс

 

Після розлучення з Томом Крузом Кеті Холмс намагається весь вільний час проводити зі своєю чарівною дочкою. Сурі вже має славу наймоднішої дитини Голлівуду. Нещодавно дівчинка підписала перший контракт на створення власної лінії одягу.

Дрю Беррімор

 

Дрю Беррімор з гордістю виховує двох прекрасних доньок - Олів і Френкі. Хоч актриса і продовжує зніматися, продюсувати фільми і розвивати свій косметичний бренд, сім'я завжди залишається для неї пріоритетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Дрю Беррімор гуляє по саду у підгузнику

Джессіка Альба

 

Джессіка Альба та її чоловік, продюсер Кеш Уорнер, є батьками двох дівчаток - Онор і Хевен. Пара не збирається зупинятися на досягнутому - Джессіка зізнається, що мріє про третю дитину.

Різ Уізерспун

 

Гордий статус багатодітної матері носить акторка Різ Уізерспун. Ава і Дікон - діти від першого шлюбу з актором Райаном Філліппом, а малюк Теннессі - син Різ від її нинішнього чоловіка, агента Джина Тота. У свої 40 років актриса виглядає настільки вражаюче, що папараці часто плутають Різ з її шістнадцятирічною дочкою Авою.

Гвінет Пелтроу

 

Незважаючи на те, що Гвінет Пелтроу і знаменитий соліст британської групи Coldplay розлучилися вже більше року тому, вони продовжують разом виховувати своїх чудових дітей - доньку Еппл та сина Мозеса. Після народження дітей Гвінет встановила для себе чітке правило: не більше одного фільму на рік . Так акторка звільняє в своєму графіку час для улюбленої сім'ї.

Міранда Керр

 

Одна з найбільш популярних моделей сучасності Міранда Керр успішно поєднує роботу і виховання сина Флінна. Колишній чоловік Орландо Блум у всьому підтримує Міранду і проводить весь свій вільний час з сином. Міранда часто розповідає в інтерв'ю, що вони з сином дуже люблять готувати та малювати разом.

Дженніфер Гарнер

 

Дженніфер Гарнер по праву заслуговує на звання ідеальної мами. Вона виховує трьох прекрасних дітей, веде домашнє господарство і при цьому встигає зніматися в кіно і виглядати ідеально. Навіть після розлучення Бен Аффлек продовжує брати активну участь у житті сім'ї і зберігає дружні стосунки з Дженніфер.

Шакіра

 

Шакіра і знаменитий іспанський футболіст Жерар Піке ростять двох чарівних синів. Співачка щосили намагається поєднувати музичну кар'єру і турботу про синів. Батьки приділяють багато уваги ранньому розвитку дітей - активно вчать їх читати, співати і грати в футбол.

Кортні Кокс

 

Кортні Кокс виховує чарівну дочку Коко. Дівчинка, не дивлячись на юний вік, всерйоз займається балетом і вже встигла заробити славу голлівудської модниці. Мама з донькою проводять багато часу разом і не соромляться говорити про те, що вони справжні подружки.

Гвен Стефані

 

Незважаючи на свій яскравий та епатажний образ, Гвен Стефані є зразковою матір'ю трьох синів. Зірка приділяє велику увагу вихованню дітей і намагається щотижня ходити з ними до церкви. Гвен зізнається, що вже давно перестала шукати баланс між роботою та особистим життям, зараз сім'я для неї - найголовніше.

Вікторія Бекхем

 

Вікторія та Девід Бекхем є щасливими батьками чотирьох дітей - трьох хлопчиків (Бруклін, Ромео, Круз) і чарівної доньки Харпер. Вікторія відзначає, що, незважаючи на те що вона є матір'ю великого сімейства, вона завжди намагається виглядати вдома на всі 100 відсотків. Адже чоловік і сини повинні бачити в ній жінку.

Кейт Хадсон

 

Кейт Хадсон є мамою двох чарівних синів - Райдера і Бінгема. Акторка без жалю урізає свої зйомки в Голлівуді і прагне кожну вільну хвилину проводити з дітьми. Кейт не раз зізнавалася, що сім'я для жінки - найголовніша річ в житті.

Ці зіркові мами показують, як можна виховувати дітей, займатися домашніми справами, бути люблячою дружиною і при цьому вести насичене і цікаве життя, залишаючись прекрасною і чарівною жінкою. З таких зірок точно можна брати приклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 відомих жінок, які відмовилися від материнства

Зараз ви читаєте новину «15 відомих жінок, з яких вийшли чудові мами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі