четвер, 06 жовтня 2011 16:06

Мастопатію запоріжка вилікувала молитвою

 

Надія МОЧАЛОВА, 33 роки, із Запоріжжя вилікувала рак молитвами.

- 2004-го влітку відпочивала в друзів у Бердянську. Якось лягла спати, перевернулася на живіт і відчула біль у грудях. На ранок він не минув. УЗД показало, що в мене згустки в обох грудях. Причому в лівій - критично близько до серця. Поставили діагноз: мастопатія із загрозою розвитку злоякісних пухлин. Пропонували операцію. Відмовилася.

Я віруюча людина. Чула й читала про випадки, коли люди молилися та зцілювалися. Стала промовляти молитви зі Старого й Нового Заповітів - "Обітниці Божі про зцілення". Також написала в християнське служіння у Львові, щоб молили Бога за мене та підказали, які ще псалми треба читати і як саме. Родичів попросила молитися за мене. Розуміла, що збоку це виглядало дивно. Дехто називав мене божевільною.

Лікар здивувався. Сказав, що пухлини зменшилися із двох сантиметрів до одного-півтора

Їла переважно фрукти й овочі, у них багато клітковини. Пила багато води. Від жирного, гострого відмовилася. Бо чула, що жир сприяє розвитку ракових клітин.

Щодня не менш як 3 години читала молитви. Це десь 30 текстів. За півтора тижні боліло вже менше. Пішла знову на УЗД. Лікар здивувався. Сказав, що пухлини зменшилися із 2 сантиметрів до 1-1,5. Це вже була не мастопатія, а аденоматоз - менш небезпечна хвороба.

Я продовжувала молитви. Через два місяці дослідження показало, що згустки в грудях зникли. Ніяких ліків я не приймала, масажів не робила. Тільки молилася.

Священики пояснили мені, що з фізіологічної точки зору молитва підтримує й розвиває імунітет людини - ту силу, яка бореться з хворобами. Молитва, як і медитація, дає організму спокій, рівновагу. Це важливо для одужання.

Зараз ви читаєте новину «Мастопатію запоріжка вилікувала молитвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі