неділя, 22 вересня 2024 05:42

Xiaomi випередив Apple

Китайський виробник смартфонів Xiaomi випередив американську корпорацію Apple та став світовим брендом номер два за обсягом продажів у серпні 2024 року.

Компанія вперше вперше після серпня 2021 року зміцнила свою позицію в глобальних обсягах продажу смартфонів. Сезонний спад Apple напередодні виходу iPhone 16 дозволив китайському бренду досягти другої позиції, йдеться у звіті дослідницької компанії Counterpoint.

Автор: counterpointresearch
  Показали продажі компаній Samsung, Xiaomi, Apple
Показали продажі компаній Samsung, Xiaomi, Apple

Зумовлене таке зростання високими показниками в Латинській Америці. Там рекламні акції допомогли врівноважити повільніші продажі на інших ключових ринках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еволюція портативної техніки: як змінилися ноутбуки Apple за роки

Бюджетні смартфони Xiaomi вартістю менше ніж $200 стали значним фактором загального зростання компанії.

А саме популярність серій Redmi 13 та Redmi Note 13 з підтримкою 5G також допомогла бренду захопити ринок Індії, Південно-Східної Азії, країн Близького Сходу та Латинської Америки.

Чим найкраще протирати екран телефона, планшета, ноутбука

До вибору засобу та тканини для очищення слід підійти з особливою уважністю, оскільки від них залежатиме результат. З побутовими забрудненнями можна впоратися за допомогою дистильованої води, спрею чи вологих серветок для екранів.

Якщо маєте справу зі скляним екраном, можна використовувати поліроль для скла. Для протирання і нанесення засобу для чищення рекомендується безворсова тканина, щоб на очищеній поверхні не було розводів. Найкраще для цього підходять серветки з бавовняної тканини або мікрофібри.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi випередив Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі