четвер, 23 квітня 2020 10:25

В Україні можуть провести найбільший турнір із кіберспорту

В Україні можуть провести найбільший турнір із кіберспорту
Київ подав заявку на проведення The International 2021. Фото: kanobu.ru

Україна може 2021 року прийняти найбільший у світі турнір з кіберспорту The International Dota 2.

"Минулого тижня закінчився термін подання заявок на проведення The International 2021! Київ подав офіційну заявку на проведення найбільшого турніру у світі кіберспорту! Спасибі велике всім за підтримку! Будемо сподіватися, що результат буде хорошим. Коли він буде, з відомих причин поки що ніхто не знає. Будемо сподіватися й чекати на відповідь!" - написав коментатор і співвласник студії Maincast Віталій Волочай у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські кіберспортсмени виграли $250 тис.

Відзначимо, що організатори повинні назвати місто, яке прийме The International 2021 під час турніру The International 2020 у шведському Стокгольмі. Якщо не завадить коронавірус, то івент відбудеться в серпні.

Міністерство культури, молоді та спорту підтримало створення єдиної національної Федерації кіберспорту України. Це може допомогти в реабілітації ветеранам АТО/ООС, соціалізувати людей з інвалідністю, він сприяє гендерній рівності, адже на турнірах змагатися можуть як дівчата, так і хлопці.

Зараз ви читаєте новину «В Україні можуть провести найбільший турнір із кіберспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі