пʼятниця, 18 вересня 2020 10:03

У Facebook придумали нову посаду

У Facebook придумали нову посаду
У компанії працюватиме директор з дистанційної роботи. Фото: Pixabay

Посаду директора з "дистанційної роботи" створила компанія Facebook.

В обов'язки входить розробка довгострокової стратегії дистанційної роботи в компанії, повідомили у блозі Facebook.

Серед вимог до кандидата на новостворену посаду - від 15 років досвіду в керівництві командами, віддаленими працівниками або відділом кадрів. Серед бажаних вимог - понад п'ять років роботи на "дистанційній роботі" або управління розподіленими / віддаленими командами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook видалив три мережі фейкових акаунтів

Зокрема, серед інших обов'язків директора з "дистанційної роботи" в компанії виділили такі: розробка та управління довгостроковою глобальною стратегією віддаленої роботи у Facebook; керівництво багатопрофільною командою, відповідальною за перехід компанії на дистанційну роботу; розробка та моніторинг глобальної програми цінностей у дистанційній роботі; навчання та підтримка HR-менеджерів і керівників у питаннях масштабування та організації віддаленої роботи; впровадження та контроль програм віддаленої роботи та ін.

В уряді пропонують внести зміни до Закону "Про повну загальну середню освіту", щоб додати туди механізми дистанційної форми навчання. Онлайн-навчання проведуть за певних обставин, які унеможливлюють відвідування закладів освіти.

Зараз ви читаєте новину «У Facebook придумали нову посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі