пʼятниця, 12 лютого 2021 13:32

Twitter назвав оновлення, які хоче впровадити

Twitter назвав оновлення, які хоче впровадити
Twitter в основному заробляє від реклами і хоче урізноманітнити свої джерела поповнення бюджету. Фото: pixabay

Компанія Twitter планує масштабне оновлення.

Новинкою хочуть зробити можливість тих, хто створює контент, отримувати гроші від підписників, заявив глава компанії Джек Дорсі.

Іде робота над оформленням монетизації. Вона має бути у вигляді добровільних платежів користувачів, донатів або платної підписки за ексклюзивний контент. Проєкт отримав кодову назву Rogue One.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter вдруге верифікував представництво окупаційної влади в Криму

Twitter в основному заробляє від реклами та хоче урізноманітнити джерела поповнення бюджету, а також посприяти появі нових користувачів на платформі. Такі зміни можливі наприкінці 2021 року.

У Twitter ще думають над тим, щоб відключити платну рекламу, перейти до сервісу Tweetdeck, де можна в реальному часі відстежувати одразу кілька потоків стрічки, знаходити найпопулярніші твіти, проводити аналітику та багато іншого в режимі підписки; додавати наклейки для профілів і кольорів для кастомізації профілю, запровадити платну аналітику, яка підкаже користувачеві, коли йому краще опублікувати твіт, демографічні дані підписників та інше.

Twitter презентувала пробну програму Birdwatch у США. Новинка має допомогти в протидії дезінформації в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Twitter назвав оновлення, які хоче впровадити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі