четвер, 08 липня 2021 11:47

TikTok вирішив допомогти користувачам із працевлаштуванням

TikTok вирішив допомогти користувачам із працевлаштуванням
TikTok Resumes демонструє, у якому напрямку соціальна мережа планує розвиватися. Фото: pixabay.com

Соцмережа TikTok надасть користувачам змогу надсилати потенційним роботодавцям відеорезюме. Їх уже можна пропонувати таким компаніям, як-от мережа ресторанів Chipotle, мережа магазинів Target і платформа Shopify.

Короткотермінову пілотну програму TikTok Resumes заснували на контенті, розміщеному на платформі з хештегом #CareerTok. Понад 30 компаній підписалися на приймання резюме в рамках пробного запуску інструменту із працевлаштування, повідомляє The Verge. Проєкт працюватиме до 31 липня.

"Багато з доступних зараз вакансій у програмі передбачають саме створення контенту для TikTok. Бренди бачать перспективу в рекламі на цій платформі й прагнуть винайняти для її створення людей, які вже знайомі із системою й досягли певних успіхів", - ідеться в повідомленні.

Водночас є й інші вакансії. Наприклад, Target, Chipotle, Sweetgreen і Great Clips шукають у TikTok працівників для роботи в магазинах і на складах, а Shopify хоче знайти на платформі інженера для роботи з даними. Поміж найцікавіших вакансій - посада "зірки реслінгу".

Хоча ініціатива TikTok Resumes є тимчасовою, проєкт демонструє, у якому напрямі соціальна мережа планує розвиватися. Користувачам відеосервісу пропонують створити резюме, опублікувати його в TikTok і через додаток надіслати відео роботодавцю.Водночас охочим не радять вносити туди особисту контактну інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "60 секунд недостатньо" - ролики в TikTok будуть довшими

Стримінгова аудіоплатформа Spotify представила власний аналог популярного додатка Clubhouse для голосового спілкування - нову платформу під назвою Greenroom. Додаток уже з'явився в 135 країнах світу на iOS і Android, але доступний поки що лише англійською мовою. Greenroom дає змогу створювати аудіокімнати через обліковий запис Spotify.

Зараз ви читаєте новину «TikTok вирішив допомогти користувачам із працевлаштуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі