четвер, 08 червня 2023 19:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Створили Telegram-бот з базою всіх укриттів по всій Україні

Створили Telegram-бот з базою всіх укриттів по всій Україні
В Україні створили Telegram-бот, який містить інформацію про всі укриття у всій країні. Фото: facebook.com/stfalconcom

Компанія Stfalcon разом із Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) створили Telegram-бот, який містить інформацію про всі укриття у всій країні.

За допомогою цього чатбота користувачі зможуть отримати важливу інформацію про місцеперебування укриттів та знати, куди звернутися в разі тривоги. Про це повідомляє Stfalcon.

Цей проєкт створений з метою покращити систему попередження та захисту населення від небезпеки повітряних атак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевірка бомбосховищ у Києві: Кличко заговорив про "саботаж і політичні мотиви"

Представники компанії Stfalcon підкреслюють, що навіть за належної роботи служб безпеки не завжди можна гарантувати на 100% наявність укриттів у будь-якому місці, що працюють.

Тому Telegram-бот створений як рекомендаційний інструмент, який допоможе громадянам знайти найближче щодо їхньої поточної локації безпечне місце.

Бот доступний за посиланням.

У цифровому застосунку "Київ Цифровий" з'явилася офлайн-карта бомбосховищ, а також можливість повідомити про зачинене або недоступне укриття.

Для користування картою в режимі "офлайн" достатньо один раз зайти в застосунок, коли є інтернет. Про це повідомив сайт Київської міської державної адміністрації з посиланням на керівника цифрової трансформації Києва і заступника голови КМДА Петра Оленича.

Також там можна поскаржитися на зачинене або недоступне укриття.

Зараз ви читаєте новину «Створили Telegram-бот з базою всіх укриттів по всій Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі