вівторок, 14 вересня 2021 10:33

Презентація Apple: якими будуть iPhone 13 і нові Apple Watch
4

Американська компанія Apple проведе 14 вересня першу з трьох осінніх презентацій оновленої продукції. Її транслюватимуть о 20:00 за київським часом у режимі онлайн на сайті apple.com та в додатку Apple TV.

Сьогодні Apple представить нову флагманську лінійку смартфонів iPhone 13, повідомляє Мydrivers. До неї увійдуть iPhone 13, iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max. Покажуть також нові версії навушників AirPods третього покоління і розумних годинників Apple Watch Series 7.

Смартфони вийдуть у нових відтінках: матовому чорному та бронзовому. Доступними залишаться кольори Sunset Gold і Rose Gold. До кінця року компанія планує також випустити iPhone яскраво-рожевого кольору. Екранний виріз стане меншим завдяки модернізації системи Face ID. Решта змін торкнуться функціоналу. Нова лінійка матиме до 20% потужніші батареї. Частота оновлення зображення на екрані становитиме до 120 Гц, що забезпечить плавнішу прокрутку екрану. Телефони можуть мати безпровідну зарядку. iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max матимуть обсяг пам'яті 128, 512 ГБ і 1 ТБ.

Нові моделі оснастять функцією Always on display. Це означає, що час, дата і повідомлення відображатимуться на вимкненому екрані, як в Apple Watch. Серію iPhone 13 оснастять оновленою камерою з характеристиками запису відео в режимі портрета, новими фільтрами для поліпшення якості та передачі кольору фотографій, а також високою якістю відео за допомогою технології ProRes. Остання записуватиме відео з роздільною здатністю HD і 4K.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили новинки, які Apple представить на осінніх презентаціях

Смартфони вийдуть у нових відтінках: матовому чорному і бронзовому
Фото: ain.ua
Будуть доступні кольори Sunset Gold і Rose Gold
Нові Apple Watch матимуть на 20-30% більший екран
Кріплення для ремінців залишиться колишнім

Нові Apple Watch матимуть на 20-30% більший екран. Компанія презентує на вибір два варіанти - із діагоналлю екрану 41 мм і 45 мм. Кріплення для ремінців залишиться колишнім, тому стара фурнітура підійде під новий дизайн.

Air Pods 3 зовні будуть схожими на AirPods Pro, тобто розмір навушників стане меншим, а чохол ширшим. Якість звуку покращиться, однак шумоізоляції у звичайній версії не буде. Ця функція залишиться прерогативою серії Pro. Розробники збільшили акумулятор зарядного кейса на 20%. У комплекті до нього йтиме безпровідна зарядка.

На другій пресконференції у жовтні корпорація покаже серію нових продуктів у лінійці iPad, зокрема iPad 9 початкового рівня, iPad mini 6 і стилус Apple Pencil 3. А в листопаді представить нове покоління MacBook Pro і Mac mini. Нові комп'ютери будуть побудовані на базі однокристальної системи Apple M1X власної розробки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone 13 використовуватиме супутниковий зв'язок: подробиці

Наприкінці червня Apple відкрила офіційне представництво в Україні. Тепер американська корпорація самостійно ввозитиме й розмитнюватиме всі свої пристрої. Найближчим часом компанія також відкриє фірмову роздрібну мережу. Водночас імовірною є поява раніше недоступних в Україні сервісів компанії.

Зараз ви читаєте новину «Презентація Apple: якими будуть iPhone 13 і нові Apple Watch». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі