четвер, 01 лютого 2024 19:50

Одна із найбільших світових платіжних систем дозволила виводити криптовалюту на дебетові картки

Одна із найбільших світових платіжних систем дозволила виводити криптовалюту на дебетові картки
Одна із найбільших світових платіжних систем Visa дозволила виводити криптовалюту на дебетові картки. Фото: coinkickof

Одна із найбільших світових платіжних систем Visa дозволила виводити криптовалюту на дебетові картки.

Це стало можливим у співпраці із Transak, провідним постачальником платіжної інфраструктури для криптовалют і NFT. Про це йдеться на його сайті.

Користувачі Visa в понад 145 країнах зможуть конвертувати свої криптовалютні активи в місцеві паперові валюти. Для виведення коштів потрібно буде скористатися Visa Direct.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слугу народу" зловили на оборудках з криптовалютою. Сума вас вразить

"Надаючи змогу зняти кошти з картки в режимі реального часу через Visa Direct, Transak спрощує конвертацію криптовалютних балансів у фіатні гроші, які можна витратити більш ніж у 130 млн торгових точок, де працює Visa", – сказала керівниця відділу Visa Direct у Північній Америці Янілса Гонсалес-Оре.

Це означає, що гроші можна переказати за 30 хвилин або й швидше, що є суттєвою перевагою перед традиційними банківськими методами, які можуть тривати кілька днів.

Особливо це пришвидшить конвертацію та переказ коштів за кордон.

Transak підтримує більш як 40 криптовалют, а також має присутність у понад 350 криптовалютних гаманцях Web3 та іграх, таких як MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet, Ledger, Splinterlands і Decentraland.

Майнінг біткоїна вже не є вигідною справою для звичайних людей.

Навіть компаній-майнерів можуть дуже скоро почати зазнавати збитків, якщо курс не зросте, йдеться у дослідженні фінансової компанії Cantor Fitzgerald.

В одній з найбільших європейських криптобірж WhiteBIT біткоїн зараз торгується на рівні 40-41 тис. за 1 BTC. Через такий курс 11 найбільших корпоративних майнінгових ферм можуть виявитися нерентабельними.

Зараз ви читаєте новину «Одна із найбільших світових платіжних систем дозволила виводити криптовалюту на дебетові картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі