пʼятниця, 05 січня 2024 20:05

Новий iPhone отримає важливе оновлення, яке сподобається усім

Новий iPhone отримає важливе оновлення, яке сподобається усім
На iPhone 17 можуть оновити фронтальну камеру. Фото: Pexels

Інсайдер Мінг-Чі Куо повідомив, що 2025 року всі моделі iPhone 17 отримають потужне оновлення.

Apple уперше за довгий час оновить фронтальну камеру, передає MacRumors.

Замість 12-мегапіксельного сенсора в iPhone 17 встановлять 24-мегапіксельний з шести-елементним об'єктивом. Світлини завдяки цьому мають стати чіткішими, яскравішими і детальнішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові Mac та iOS 17: Apple проведе велику презентацію (онлайн)

В iPhone 11 селфі-модуль уперше отримав роздільну здатність 12 Мп. З того часу у ньому змінювалася лише світлочутливість. При цьому смартфони на Android останні роки вже отримують селфі-камери роздільною здатністю 24, 48 або й понад 100 Мп.

Джерела кажуть, що новий модуль буде у два рази дорожче, ніж той, що встановлений в смартфонах лінійки iPhone 15.

Раніше повідомляли, що iPhone 2025 року стане першим айфоном з підекранною системою Face ID. Базові моделі iPhone 17 переведуть на 120-герцові дисплеї.

Виробництво iPhone 15 почнеться раніше, ніж минулого року. У минулий різдвяний сезон їх було складно знайти у продажі. Apple хоче це виправити.

Очікується, що iPhone 15 буде мати новий 3 нм процесор, перископічний телеоб'єктив з 5х-6х оптичним зумом у топовому варіанті.

Apple також збільшить тактову частоту процесора S9, який є основою для годинника Series 9 Watch наступного покоління. Це вперше з 2020 року Apple підвищила продуктивність своєї серії Apple Watch. Презентація нових iPhone та Apple Watch традиційно очікується в середині вересня.

Зараз ви читаєте новину «Новий iPhone отримає важливе оновлення, яке сподобається усім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі