пʼятниця, 04 вересня 2020 11:40

Facebook обмежує пересилання повідомлень у Messenger

Facebook обмежує пересилання повідомлень у Messenger
Причиною запровадження таких обмежень стало зростання кількості фейків в умовах пандемії коронавірусу. Фото: Pixabay

У рамках політики з боротьби з дезінформацією американська технологічна компанія Facebook обмежила в своєму додатку для обміну повідомленнями Messenger кількість одержувачів повідомлень.

Тепер повідомлення будуть пересилатисяь до п'яти осіб або груп, повідомила пресслужба компанії в офіційному блозі.

Причиною запровадження таких обмежень стало зростання кількості фейків в умовах пандемії коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple змусили відкласти обмеження в iOS 14

WhatsApp, месенджер, що належить Facebook, увів аналогічний ліміт у квітні. За словами творців месенджера, це обмежує поширення повідомлень, що часто пересилаються, — їх обсяг скоротився на 70% по всьому світу. Facebook активно бореться з дезінформацією щодо пандемії коронавірусу і виборів у США, які відбудуться вже скоро.

Платформа видалила вже 7 млн постів із дезінформацією про Covid-19, включаючи твіт президента Трампа. Платформа також планує заборонити нову політичну рекламу за кілька тижнів до виборів. У липні компанія Facebook представила додаток AppLock до свого додатку для обміну повідомленнями Messenger, який надає доступ користувачеві до свого облікового запису лише після електронної перевірки відбитка пальця або сканування обличчя. Facebook - американська технологічна компанія, яка володіє однойменною соціальною мережею. Станом на березень 2020 року, користувачами соцмережі є понад 2 млрд людей. Засновником і генеральним директором компанії є Марк Цукерберг.

У вересні Facebook повністю оновить дизайн інтерфейсу. Українські користувачі можуть його випробувати й через форму зворотного зв'язку повідомити, яких функцій їм бракує. У всіх розділах відтепер будуть поради, як додатися в бажані групи. Усі групи відрізнятимуться за функціоналом залежно від їх призначення

Зараз ви читаєте новину «Facebook обмежує пересилання повідомлень у Messenger». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі