понеділок, 16 листопада 2020 13:25

Для дошкільнят запустили нову навчальну кампанію

Для дошкільнят запустили нову навчальну кампанію
У межах кампанії НУМО розробили спеціальні інструменти, які допоможуть гармонізувати розвиток дошкільнят і підготувати їх до школи. Фото: pixabay

В Україні запустили проєкт для розвитку дошкільнят і підготовки їх до школи НУМО.

Ініціативу впровадило Міністерство освіти спільно з ЮНІСЕФ, повідомив у Telegram міністр освіти Сергій Шкарлет.

За його словами, в межах кампанії НУМО розробили спеціальні інструменти, які допоможуть гармонізувати розвиток дошкільнят і підготувати їх до школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитсадки на карантин не закриватимуть

"Розвиток якісної та доступної дошкільної освіти - важливий. Особливо актуально це в контексті Нової української школи: дошкілля має бути синхронізоване з реформою НУШ і максимально готувати дітей до школи та життя. Батьки також мають розуміти, що вони впливають на розвиток дітей у цей період", - розповів Шкарлет.

Систему дошкільної освіти збирається реформувати Міністерство освіти і науки України. Відомство хоче привести її до загальноєвропейського рівня, з урахуванням кращих традицій вітчизняної педагогіки, заявляє виконувач обов'язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет. За його словами, в Україні діють майже 15 тис. закладів дошкільної освіти.

Зараз ви читаєте новину «Для дошкільнят запустили нову навчальну кампанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі