середа, 31 березня 2021 20:34

Арештували шахраїв, які робили чит-коди для Call of Duty

Арештували шахраїв, які робили чит-коди для Call of Duty
Розкішні спортивні авто серед активів, конфіскованих китайською поліцією / Weibo

Китайська поліція розкрила те, що, за їх словами, є найбільшою в світі компанією шахрайства в відеоіграх, яка принесла $76 млн з продажі чит-кодів клієнтам.

Шахраї з групи Chicken Drumstick пропонували чит-коди для різних ігор, включаючи популярні Call of Duty і Overwatch. Про це пише BBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які ігри є найпопулярнішими серед українських геймерів

Гравці платили абонентську плату від $10 в день до $200 в місяць за доступ до спеціально розроблених чит-кодів. Поліція заарештувала 10 осіб і конфіскувала у шахраїв безліч дорогих активів. Зокрема, розкішні спортивних автомобілі.

Правоохоронці заарештували активів на суму близько $46 млн. Вони назвали групу найбільшою в світі шахрайською мережею через величезні суми грошей, завдяки яким шахрайська організація отримала близько $76 млн доходу.

Групу заарештували недалеко від Шанхая. Вона співпрацювала з технологічним гігантом Tencent. Ігрові компанії стали жорсткіше ставитися до чит-кодів в останні роки з появою онлайн-турнірів, в яких гравці потенційно можуть виграти мільйони доларів.

За даними Tencent, в 2020-му обіг китайської індустрії шахрайства в відеоіграх був приблизно $300 млн.

Зараз ви читаєте новину «Арештували шахраїв, які робили чит-коди для Call of Duty». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі