вівторок, 10 листопада 2020 10:41

3-тя презентація Apple: що продемонструють

3-тя презентація Apple: що продемонструють
Apple може оголосити дату повноцінного релізу ОС macOS 11 Big Sur, яка була представлена ще на WWDC і з червня перебуває на бета-тестуванні. Фото: Apple

10 листопада о 20:00 компанія Apple проведе презентацію під назвою One more thing, на якій покаже нові MacBook Air і 2 MacBook Pro, з діагоналлю екрана 13 та 16 дюймів на власних процесорах ARM. Продаж останнього може початися за декілька місяців.

Інсайдери припускають, що ноутбуки вперше будуть побудовані на базі SoC Apple Silicon, пише obozrevatel.

Також можуть представити нові накладні навушники AirPods Studio та оновлені версії звичайних AirPods. Імовірно, продемонструють розумні трекінгові маячки AirTag, котрі дозволяють знаходити на карті загублені предмети, наприклад, ключі або гаманець.

Ще Apple може оголосити дату повноцінного релізу ОС macOS 11 Big Sur, яка була представлена ще на WWDC і з червня перебуває на бета-тестуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили українські ціни на iPhone 12 - у продажу з цього місяця

На попередніх презентаціях компанія представила нові iPhone, iPad і Apple Watch. Apple також презентувала розумну колонку HomePod mini. Новинка має чип S5 та забезпечує звук на 360 градусів. 2 HomePod Mini автоматично створюють стереозвук, повідомили на презентації Apple.

Зараз ви читаєте новину «3-тя презентація Apple: що продемонструють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі