понеділок, 31 липня 2017 14:56

10 робочих секретів підприємця Ірини Рубіс

10 робочих секретів підприємця Ірини Рубіс
Ірина РУБІС, 38 років, генеральний директор Ekonomika Communication Hub. До компанії входять інтернет-газета для підприємців Delo.ua, портал для ділових матерів WoMo, маркетинговий сайт mmr.ua. Фото: Тарас Подолян

За кожною успішною жінкою стоїть успішний чоловік. Якби не мій чоловік – у мене багато чого не вийшло б, переконує Ірина Рубіс. Вона генеральний директор Ekonomika Communication Hub. До компанії входять інтернет-газета для підприємців Delo.ua, портал для ділових матерів WoMo, маркетинговий сайт mmr.ua.

"Маю все, що хотіла – цікаву роботу, дітей і хорошого чоловіка", - говорить Ірина. Вона поділилась із журналом "Країна" власними секретами продуктивності.

1. Мої електронні листи складаються із 2–3 рядків: "Привіт, є справа…".

2. Грошей потрібно рівно стільки, щоб про них не думати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотохудожник поділився 7 спостереженнями за людьми

3. Правильні люди на правильних місцях важливіші за правильні стратегії.

4. Час і швидкість – нова валюта. Багатий той, хто вміє швидко виявляти можливості, робити правильні висновки та втілювати їх у життя.

5. Роблю на рік дві паузи по 10 днів. У серпні їдемо із сім'єю на озеро в Чернігівській області, вимикаю мобільний телефон. У новорічний період – до батьків у Чернігів. Люблю це місто. Там є час жити.

6. Ніколи не працюю у суботу та неділю. Без нормального сну й відпочинку із сім'єю почуватимуся виснаженою. У державні й релігійні вихідні – працюю.

7. У мене немає станів неготовності, відсутності настрою. Є список завдань на день, які треба подужати. Хоч помру, але роблю.

8. Кожен може встигнути більше, ніж здається. Головне – пов'язати завдання однією ціллю. На другому курсі MBA народила третю дитину. Одночасно мені запропонували очолити компанію, у якій я працювала. І до цього всього валу роботи входило написання дисертації. Обрала тему "Створення інноваційного клімату в компанії медіа-бізнесу". Вона допомогла познайомитись із ключовими менеджерами ринку, краще його зрозуміти. Інвестувала час в одне, а отримала дисертацію і все необхідне для управління медіа-компанією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стас Агапов розповів про досвід руферства

9. У бізнесі найуспішніші ті, хто не має цінностей та установок. Люди зі стрижнем, які діють правильно не для себе, а для середовища, у фінансовому плані досягають меншого.

10. Ніколи не працювала заради грошей. Отримувала їх як нагороду за результат.

Повну версію розмови з Іриною Рубіс читайте у журналі "Країна" №379 від 4 липня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «10 робочих секретів підприємця Ірини Рубіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі