пʼятниця, 09 червня 2017 08:30

Фотохудожник поділився 7 спостереженнями за людьми

Фотохудожник поділився 7 спостереженнями за людьми
Олександр КТИТОРЧУК, фотохудожник Фото: Сергій Старостенко

Ніяких загадок у жінках немає. Вся їхня загадковість – це розвод для лохів на гроші та емоції, переконаний фотохудожник Олександр Ктиторчук. Він заснував фотоцентр "Ескар", фотосалон-студію "Київський фотограф". Знімав більшість українських співаків і акторів.

У розмові з журналом "Країна" поділився своїми життєвими спостереженнями стосовно чоловік та жінок.

1. Для хлопця служба в армії корисна. Жінки одразу відчувають, хто служив, а хто – ні.

2. Чоловіки діляться на два типи – бабії та алкоголіки. Я – бабій. Алкоголю ніколи не пробував. Прийняв таке рішення у 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 правил Олександра Положинського

3. Головою сім'ї має бути чоловік. Коли до мене на зйомку приходить родина і в ній батько – голова, то під час фотографування тиша й порядок. А коли керує матір, повна задниця – діти ревуть і верещать, ніхто не хоче фотографуватися. Жінка по своїй природі емоційна. Якщо намагається навести лад, це перетворюється на істерику.

4. Гомосексуалізм – це наслідок матріархату. У багатьох європейських країнах це явище набирає великих обертів, бо зростає соціальна захищеність жінок. Створені такі умови, що ролі чоловіка і жінки переплутані. Жінки більше маніпулюють, стають стервозніші. Слабкі чоловіки плюють на них і вирішують сексуальні питання самотужки.

5. Підсвідомо чоловік від жінки чекає збудження і розслаб­лення. А жінка від чоловіка – захисту й добробуту. Коли ролі статей міняються, гармонії у стосунках немає.

6. Жінка гарна на фото, коли почувається жінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 спостереженнь з життя журналіста Богдана Кутєпова

7. Чоловік молодий, доки цікавий жінкам.

Читайте повну версію розмови з Олександром Ктиторчуком у журналі "Країна" №19(372) від 18 травня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Фотохудожник поділився 7 спостереженнями за людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі