середа, 16 березня 2022 14:49

Спецтема: Війна Росії проти України

"Житимуть ще гірше, бо заслужили" - Кулеба про нещадні нові санції проти росіян

"Житимуть ще гірше, бо заслужили" - Кулеба про нещадні нові санції проти росіян
EPA Дмитро Кулеба розповів про нові санкції для Росії

Тиск на Росію економічними санкціями з боку Європейського союзу та США стає все сильнішим і щільнішим. В хід ідуть уже персональні санкції.

"Життя в Росії все гірше і гірше... Треба сказати, заслужили... А буде ще гірше" - сказав у своєму зверненні до українців міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Полювання на російських олігархів відбувається по всьому світі. Вони відчайдушно переганяють свої яхти та літаки в інші місця для прихистку", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ стала токсичною країною, рубль полетів у провалля - Кулеба

"Але ми працюємо над тим, щоб мінімізувати шляхи обходу санкцій для Росії", - додав Кулеба.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Житимуть ще гірше, бо заслужили" - Кулеба про нещадні нові санції проти росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі