понеділок, 30 травня 2011 15:01

Жеваго учетверо збільшив продажі КрАЗів до Узбекистану

Жеваго учетверо збільшив продажі КрАЗів до Узбекистану

Холдингова компанія "АвтоКрАЗ" за перші п'ять місяців 2011 майже в 4 рази збільшила постачання своїх автомобілів в Узбекистан, у порівнянні з 12 місяцями минулого року.

Про це повідомила прес-служба "АвтоКрАЗу".

"У 2011 році компанія "Машпромінвест" - офіційний партнер ХК "АвтоКрАЗ "в республіці Узбекистан - в черговий раз пролонгувала контракт на постачання автомобілів-самоскидів КрАЗ-65055, укладений ще в 2009 році", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначено, що на початку травня цього року перша партія самоскидів КрАЗ-65055 - 22 одиниці - відвантажена на адресу "Машпромінвест". Нині компанія готує до відвантаження чергову партію 12 і 16 кубових самоскидів цієї моделі в кількості 30 одиниць.

Виготовлені за спеціальним замовленням самоскиди мають посилену задню підвіску, обладнані ярославськими двигунами ЯМЗ-238Д (Євро 3) потужністю 330 к.с. Самоскиди будуть задіяні на будівництві водоймища на річці Резаксай.

"Два роки тому за цим контрактом до Узбекистану було поставлено 30 самоскидів КрАЗ цієї моделі. У 2010 договір був продовжений, і тому ж адресату було відвантажено ще 14 самоскидів. До кінця року компанія планує збільшити поставки в республіку Узбекистан", - уточнили в компанії.

Зазначимо, холдингова компанія "АвтоКрАЗ" підконтрольна народному депутатові від БЮТ Костянтину Жеваго.

Зараз ви читаєте новину «Жеваго учетверо збільшив продажі КрАЗів до Узбекистану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі