четвер, 06 березня 2008 11:40

БЮТівець Жеваго - в списку молодих мільярдерів світу за версією Forbes

БЮТівець Жеваго - в списку молодих мільярдерів світу за версією Forbes
34-річний співвласник групи "Фінанси і кредит", народний депутат Блоку Юлії Тимошенко Костянтин Жеваго потрапив в список молодих мільярдерів світу за версією журналу Forbes, повідомляє українська служба ВВС.

Експерти "Forbes" оцінили статок українця в 3 млрд 400 млн доларів.

Видання пише, що Жеваго заробив свої мільярди самостійно. Йому було 19 років, коли він став фінансовим директором банку.

Німецький принц Альберт фон Терн- і-Таксис, який свої мільярди отримав по спадку, виявився біднішим Жеваго на 200 млн доларів.

Найбагатшим в світовому рейтингу багатіїв, яким не виповнилося 35 років, опинилися засновники інтернет-корпорації GoogleСергій Брін і Ларрі Пейдж. Їх капітали сягли більше 18,5 млрд доларів у кожного.

За інформацією іноземних ЗМІ, перше місце в списку найбагатших людей за версією Forbes зайняв американець Уоррен Баффет, який очолює інвесткомпаніюBerkshireHathawayInc. Forbes оцінив статок Баффета в 62 млрд дол.

На другому місці - мексиканський телекомунікаційний магнат Карлос Слім - його статок видання оцінило в 60 млрд доларів.

На третьому місці опинився керівник Microsoft Біл Гейтс, який очолював рейтинг Forbes впродовж 13 років. Статок Гейтса видання оцінило в 58 млрддолларов, повідомляє Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець Жеваго - в списку молодих мільярдерів світу за версією Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі