вівторок, 30 липня 2019 21:10

За яку зарплату готові працювати українці

За яку зарплату готові працювати українці
Найчастіше оголошення про роботу переглядають у вівторок. Фото: Слово и Дело

Більше половини шукачів роботи готові отримувати до 10 тис. грн на місяць. 41% влаштують виплати від 10 до 25 тис. 5,6% хочуть заробляти 25-50 тис, 1,4% - понад 50 тис. грн.

Найчастіше оголошення про роботу переглядають у вівторок. Час найбільшої активності - 11.00, за даними OLX Робота.

Активно українці шукають роботу в січні-лютому. З середини літа пошук призупиняється. В лідерах - роздрібна торгівля, будівництво, транспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40% зарплати йде на податки - розповіли про особливості життя українців у Німеччині

Найбільше відповідей на вакансії приходить з Київської, Одеської, Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей.

В основному шукачі роботи відгукуються на вакансію телефонним дзвінком. Також пишуть роботодавцям особисті повідомлення або SMS.

Аналітики рекомендують роботодавцям вказувати в оголошеннях розмір зарплати. Бо на такі вакансії найбільше відгуків. На оголошення, де не вказана заробітна плата, реагують лише 17% шукачів роботи.

Кабмін планує внести зміни в трудове законодавство, згідно з якими тривалість відпусток збільшиться, а фрілансери отримають статус працевлаштованих.

Зараз ви читаєте новину «За яку зарплату готові працювати українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі