четвер, 21 червня 2012 16:26

За 68 млн грн прокладуть дорогу Януковичу до місця його мисливства

Держава витратила 68 мільйонів гривень на комфортну дорогу Президента України Віктора Януковича до місця його мисливства.

Служба автомобільних доріг у Київській області 14 червня за результатами тендеру уклала низку угод із ДП "ШРБУ №100" ВАТ "ДАК" "Автомобільні дороги України" на поточний середній ремонт трьох ділянок дороги Димер-Богдани, яка веде до Дніпровсько-Тетерівського заповідника. Вартість угод склала 68,69 млн. грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Нагадаємо, що в Дніпровсько-Тетерівському заповіднику знаходиться місце для полювання і відпочинку Віктора Януковича.

  Маршрут ремонтованої дороги - рівно 28 км до повороту в ліс і ще 10 км – в глибину
Маршрут ремонтованої дороги - рівно 28 км до повороту в ліс і ще 10 км – в глибину

Ремонт 27,9 кілометрів дороги О100803 Димер – Богдани коштуватиме 53,80 млн. грн. Ремонт 10 кілометрів дороги О100807, яка поєднує дорогу Димер – Богдани з Дніпровсько-Тетерівським заповідником, коштуватиме 14,89 млн грн.

За часів Віктора Ющенка і за сприяння голови Київської ОДА Віри Ульянченко, лісництво, де знаходилися дві урядові резиденції "Острів" та "Акація", потрапило в оренду до приватних власників.

Спершу його передали з відання Кабміну у Держкомліс, у результаті чого резиденції втратили свій статус. Згодом 17 га з 34 000 га лісництва було віддано в оренду ТОВ "Дім лісника" для "розвитку зеленого туризму".

Як тільки ТОВ отримала право на оренду 17 га, воно відразу організувало охорону на всіх 34 000 га. Відтак уже кілька років потрапити туди можна лише за спеціальною перепусткою.

  Загалом же приблизно так виглядає карта угідь Януковича
Загалом же приблизно так виглядає карта угідь Януковича

Зараз ви читаєте новину «За 68 млн грн прокладуть дорогу Януковичу до місця його мисливства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі