пʼятниця, 23 вересня 2011 09:14

Від українського авіаперевізника вимагають знизити ціни на польоти

Від українського авіаперевізника вимагають знизити ціни на польоти

Антимонопольний комітет України (АМКУ) вимагає від учасників альянсу компаній "Українська авіаційна група" ("АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа") знизити ціни на внутрішні перевезення.

"У період літньої навігації IATA "Зима 2010-2011" ВАТ "Авіаційна компанія" "Дніпроавіа" була єдиним авіаперевізником на маршрутах Київ - Дніпропетровськ - Київ, Київ - Івано-Франківськ - Київ, Київ - Луганськ - Київ, Київ - Львів - Київ , Київ - Одеса - Київ, Київ - Севастополь - Київ, Київ - Ужгород - Київ, Київ - Харків - Київ та Київ - Чернівці - Київ. Як встановив комітет, ціни авіаквитки зазначених маршрутів в 1,3-1,7 разу вище, ніж тарифи на авіаперевезення пасажирів маршрутом Київ - Сімферополь - Київ, яким у зазначений період працювало чотири авіакомпанії, тобто на якому існувала конкуренція", - йдеться у прес-релізі АМКУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коломойського забрали літак Ан-148

У повідомленні також зазначено, що вартість перевезень "АероСвіту" за маршрутом Київ - Донецьк - Київ перевищує тарифи "Міжнародних авіаліній України".

"Зокрема, максимальні тарифи в "економ-класі" вищі в 1,7 разу, мінімальні тарифи в "бізнес-класі" - в 1,8 рази", - йдеться в прес-релізі.

Зараз ви читаєте новину «Від українського авіаперевізника вимагають знизити ціни на польоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі