субота, 28 вересня 2019 21:10

Від магазинів до МАФів: яких торгових точок найбільше відкривають в Україні

Найчастіше комерційну нерухомість здають в оренду під офіси, магазини, МАФи та склади.

За кількістю відгуків на одне оголошення лідерами виявились кав'ярні. Так, на кожну пропозицію про здачу в оренду зверталися в середньому 9 людей. Також орендарі шукали приміщення під автомийки та СТО, пише olx.ua.

Автор: olx.ua
  Кожне друге приміщення в оренду здають у Київській області.
Кожне друге приміщення в оренду здають у Київській області.

Найбільше комерційної нерухомості в оренду здають в Київській, Харківській, Дніпропетровській, Одеській та Львівській областях. На них привадають 83% всіх приміщень, які пропонують по Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві хочуть заборонити нове будівництво та реконструкцію

Кожне друге приміщення в оренду здають у Київській області. Найбільше пропозицій у Шевченківському районі. Найменше в Святошинському та Деснянському.

Найбільша кількість об'єктів роздрібної торгівлі – юридичних осіб нараховували у 1990 році. Таких існувало 145,7 тис., з них магазинів було 120,6 тис. Кожен наступний рік їх кількість падала. Винятком став 1993 рік. Тоді торгівля додала 3,2 тис. точок. Найбільше падіння роздрібної торгівлі відбулося у 2017 році. Тоді закрилися 20% магазинів.

Зараз ви читаєте новину «Від магазинів до МАФів: яких торгових точок найбільше відкривають в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі