середа, 22 квітня 2020 21:10

Від 20 тис. грн: де можна заробити під час карантину

Від 20 тис. грн: де можна заробити під час карантину
З'явилося більше вакансій з пропозиціями віддаленої роботи. Фото: pixabay.com

Після запровадження карантину зріс попит на пропозиції віддаленої роботи.

На сайтах пошуку роботи є можливість обрати серед таких вакансій. Зарплату обіцяють від 20 тис. грн, пише Work.ua.

Менеджер із продажу

Віддалену роботу з продажу клінінгового устаткування пропонує столична компанія. Шукають людину з досвідом роботи від 1 року.

Спеціаліст із закупок

Вакансія також від столичної компанії. Потрібний спеціаліст, який буде займатися тендерами, організовувати закупівлі та процедури. Кандидата на посаду шукають з досвідом роботи у продажах та закупівлях.

Логіст

Фахівець потрібен у компанію в Полтаві, яка обслуговує будівельні компанії автотехнікою, перевозить спецтехнікою негабаритні вантажі, надає транспортні послуги гіпермакетам. Шукають менеджера з логістики для управління автопарком. Робота для тих, хто має математичні здібності та відмінне знання ПК. Бажаний вік - 24-37 років.

Помічник юриста

Помічник юриста потрібен у столичну IT-компанію. Буде досліджувати податкові, банківські, фінансові системи та корпоративні права різних країн, займатиметься реєстрацією компанії, відкриттям банківських рахунків та взаємодією з державними установами. Людину шукають зі знанням англійської мови та швидким інтернетом.

Менеджер-дизайнер меблів

Людину, яка розроблятиме попередній дизайн-проєкт меблів шукає київська фабрика меблів. Потрібен фахівець з відповідним досвідом роботи від 2 років, знанням дизайнерських програм для проєктування меблів.

Викладач англійської

Викладача шукає онлайн-школа англійської мови у Чернівцях. Бажаний рівень англійської - Upper-Intermediate і вище. Також потрібно мати досвід викладання, бути комунікабельним.

Рієлтор

Столичне агентство шукає фахівця з продажу нерухомості. Потрібна людина з досвідом, віком від 25 років. Проживати має у Києві чи області.

Менеджер із туризму

Працівників запрошує онлайн-турагенство в Одесі. Бажаний досвід роботи від 1 року.

Android-розробник

IT-компанія у Києві шукає фахівця, який займатиметься доопрацюванням та розробкою Android-застосунків. Потрібен досвід роботи від 2 років, потрфоліо реалізованих проєктів, знання Java.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які бізнеси не зможуть відновитися після карантину

Веб-дизайнер

Фахівець потрібен в маркетингове агентство з Лос-Анджелеса. Спочатку обіцяють часткову зайнятість, далі повну. Потрібно буде займатися дизайном і версткою сайтів для бізнесів. Створювати сайти-візитки, корпоративні сайти та онлайн-магазини. Бажаний досвід роботи від 3 років, розмовна англійська та можливість виходити на зв'язок уранці або пізно ввечері через різницю у часі.

SMM-менеджер

Столична консультаційна та науково-дослідницька фірма шукає спеціаліста для планування і запуску рекламних кампаній у Facebook і YouTube. Шукають людину з досвідом роботи від 1 року. Бажаний вік - 18-30 років.

Маркетолог

Столична рекламна агенція шукає на віддалену роботу маркетолога для виведення сервісу друку фотографій та фотокниг на ринок Німеччини. Кандидат повинен мати досвід роботи від 2 років із німецьким ринком або з ринком будь-якої європейської країни, портфоліо із попередніми проєктами, мотиваційний лист.

Офіційно безробітними з початку карантину зареєструвалися близько 400 тис. осіб. Однак уряд оцінює реальний рівень безробіття через запровадження обмежень у 2 млн осіб.

Зараз ви читаєте новину «Від 20 тис. грн: де можна заробити під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі