вівторок, 14 серпня 2018 13:41

В Україні обвалилось виробництво авто

В Україні обвалилось виробництво авто
З початку року в Україні виготовили 4074 одиниці автотранспортних засобів. Це на 1,4% менше, ніж за аналогічний період минулого року. Фото: Цензор.НЕТ

В Україні у липні порівняно з червнем на 67% знизилось виробництво автотранспортних засобів. Випустили 221 одиницю.

Порівняно з минулим роком липневий результат роботи українського автопрому зменшився на 57%, йдеться у повідомленні асоціації "Укравтопром".

На негативні показники вплинуло різке зниження обсягів великовузлового складання на заводі "Єврокар" у Закарпатській обл. Це єдине підприємство легкового сегмента вітчизняного автопрому, яке працює у даний час.

За місяць на підприємстві зібрали 150 автомобілів. Це у 2 рази менше показників 2017 року.

Виробництво вантажних автомобілів у липні становило 5 одиниць. Це у 10 разів менше, ніж роком раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальний номер на машину: скільки коштує зробити

Виробники автобусів за місяць випустили 66 машин. Це на 8 одиниць більше, ніж у липні 2017 року. Однак на 11 машин менше від червневого показника.

Загалом з початку року в Україні виготовили 4074 одиниці автотранспортних засобів. Це на 1,4% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

В Україні викрадають по 15 автомобілів на добу. Дешеві авто крадуть з метою подальшого розбору на запчастини, дорогі - на замовлення. Найчастіше викрадають радянські ВАЗи. В середньому злочинці крадуть по 2-3 ВАЗи за день.

Зараз ви читаєте новину «В Україні обвалилось виробництво авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі