понеділок, 13 червня 2016 13:36

В Україні будують завод із виробництва холодильників

В Україні будують завод із виробництва холодильників

"Українська пивна компанія", що належить UBC Group, 10 червня почала споруджувати підприємство з виробництва холодильного обладнання з обсягом інвестицій 15 млн євро. Воно буде розташоване на території індустріального парку у Вінниці.

Про це повідомляє УНІАН.

"Завод планують побудувати у три етапи. Завершення першого етапу і введення його в експлуатацію заплановане на 2017 рік. В рамках стартової черги планується вихід на виробничу потужність 6 тисяч одиниць торгового холодильного обладнання на місяць. Доти на заводі працюватимуть близько 500 робітників. На другому етапі (2017-2018 рр.) виробничі потужності повинні збільшитися до випуску 9 тисяч холодильних шаф-вітрин на місяць. Кількість персоналу зросте до 750 осіб. Третій етап планують завершити 2020 року. Доти розширять виробничу площу до 20,36 тис. кв. м, налагодять випуск морозильних шаф - до 6 тис. штук на місяць і наростять виробництво холодильних шаф-вітрин до 15 тис. одиниць щомісяця. На останньому етапі очікується, що новими робочими місцями забезпечать в середньому 1,5 тис. осіб", - пише видання.

UBC Group - один з найбільших промислових холдингів України у сфері холодильної техніки. Його клієнтами є відомі торгові марки й великі корпорації, в Україні і за кордоном (Coca-Cola, Pepsi, Carlsberg, Heineken, ABInBev, SABMiller, MolsonCoors, Nestlе і інші).

2014 року керівництво UBC Group почало підбирати майданчик для будівництва нового заводу і переносити потужності з анексованого Криму. У вересні того ж року між UBC Group і Вінницькою міською радою був підписаний меморандум про співпрацю.

Зараз ви читаєте новину «В Україні будують завод із виробництва холодильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі