четвер, 24 квітня 2014 14:54

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

В анексований Крим "заманюють" путівками за 25 тис. рублів

В анексований Крим "заманюють" путівками за 25 тис. рублів
Фото: molbuk.ua

Міністр курортів і туризму Криму Олена Юрченко озвучила приблизні ціни на послуги санаторно-курортного комплексу. За її словами, не в сезон сума з однієї людини становитиме від 600 руб. на добу, в літній період - від 1800 руб.

Про це повідомляє прес-служба Ради міністрів Криму.

"Якщо додати до цього ціну на субсидований авіапереліт в розмірі 7,5 тис. рублів, то можна сказати, що десятиденне перебування в санаторному комплексі Криму з перельотом становитиме 13,5 тис. руб. в низький сезон і близько 25 тис. - високий", - повідомила Олена Юрченко.

Вона підкреслила, що ця сума розрахована на одну людину, яка розміститься в стандартному двомісному номері з чотириразовим харчуванням і базовим лікуванням. Середня ціна дитячого відпочинку за тиждень в сезоні 2014 року складе приблизно 3 тисячі рублів без обліку перельоту.

Як повідомлялося, в 2014 році Крим готовий прийняти 8 мільйонів відпочивальників. Всі організаційні заходи спрямовані на максимальне використання потенціалу об'єктів розміщення у частині їхнього завантаження.

Зараз ви читаєте новину «В анексований Крим "заманюють" путівками за 25 тис. рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі