середа, 02 березня 2016 09:13

Українці розкуповують нові авто

Українці розкуповують нові авто

У лютому 2016 року в Україні було продано 4,2 тис. легкових автомобілів, що на 32% більше, ніж минулого місяця, і на 44%, ніж у лютому 2015 року. Про це пише "Новое время" з посиланням на дані асоціації "Укравтопром".

"У лютому девальвація гривні стимулює попит на нові автомобілі", - розповів директор з маркетингу групи компаній АІС Сергій Боровик. За його словами, покупці вже звикли, що за девальвацією з деякою затримкою слідує подорожчання на авторинку, і тому стали активніше купувати автомобілі.

Лідером продажу стала французька марка Renault - 429 машин. Її продажі зросли порівняно з січнем на 64% і на 78% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Це і дозволило французькій марці посунути з першого місця Toyota.

Toyota, в свою чергу, реалізувала 354 одиниці. Або удвічі більше, ніж у лютому минулого року, та на 17% більше, ніж у січні.

Замикає трійку лідерів Nissan - 299 автомобілів, що на 31% вище показника лютого 2015 року і на 6% - січня 2016 року.

Від початку поточного року в Україні було реалізовано 7,4 тис. нових автомобілів, це на 34% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Представники автомобільної промисловості сподіваються на подальше зростання продажів.

Зараз ви читаєте новину «Українці розкуповують нові авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі