пʼятниця, 12 квітня 2013 20:22

Україна має ресурси для погашення боргів без МВФ — Акімова

Україна має ресурси для погашення боргів без МВФ — Акімова
Фото: president.gov.ua

Україна має ресурси, щоб погасити свої борги без МВФ. Про це повідомила перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова в інтерв'ю агентству Bloomberg,  про це повідомляє прес-служба Президента.

Вона повідомила, що делегації Кабінету Міністрів і Національного банку продовжать переговори з Міжнародним валютним фондом під час щорічних зборів організації, які відбудуться 19-21 квітня.

За її словами, ці переговори стосуватимуться питань дефіциту державного бюджету, енергетики та монетарної політики. "Україна має ресурси, щоб погасити свої борги без МВФ", — зазначила І.Акімова. Водночас вона наголосила, що "співпраця з МВФ є дуже важливою для нас, оскільки дає сильний позитивний сигнал для інвесторів".

Нагадаємо, Київ не переконав місію Міжнародного валютного фонду, що виконає передумови для відновлення кредиту stand-by загальним обсягом 15,3 мільярди доларів.

Зараз ви читаєте новину «Україна має ресурси для погашення боргів без МВФ — Акімова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі