вівторок, 30 липня 2013 16:38

Україна хоче підписати "відкрите небо" з Європою до 2015 року

Україна хоче підписати "відкрите небо" з Європою до 2015 року
Володимир Кирнієнко вважає, що Україна може приєднатися до єдиного авіапростору з ЄС в 2014-2015 роках. Фото: wikidict.de

Україна в 2014-му - на початку 2015 року може приєднатися до єдиного авіаційного простору з Європейським Союзом.

Таку думку сьогодні під час гарячої телефонної лінії в Кабінеті міністрів висловив заступник міністра інфраструктури Володимир Корнієнко.

"Головне питання зараз - це ЄС, тому що в ЄС дуже тверді вимоги до нас. Робота ведеться досить плідно, і в 2014 році - початку 2015 року буде "відкрите небо" для Європи", - зазначив Корнієнко.

Раніше перший заступник голови Державної авіаційної служби Олександра Гречко заявив, що Україна повинна впровадити 137 європейських регуляцій щодо лібералізації повітряного простору, щоб приєжнатися до єдиного авіапростору з ЄС.

За його словами, українські оператори авіаційного ринку не проявляють особливого інтересу до процесу адаптації європейського авіаційного законодавства в Україні для приєднання до відкритого авіаційного простору ЄС, та впровадження нового законодавства йде з великими зусиллями.

Цей режим тимчасово діяв в Україні під час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Україна хоче підписати "відкрите небо" з Європою до 2015 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі