вівторок, 19 березня 2024 18:31

У поповненні "банок" сталися зміни

У поповненні "банок" сталися зміни
Monobank розширив функції "Банок" для благодійних зборів. Фото: Facebook.com/monobank.ua

Monobank розширив можливості сервісу для збору благодійних внесків "Банки", з допомогою якого з час започаткування уже зібрали майже 50 млрд грн.

Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

Розповів про дві додаткові функції.

Відтак для зручності реалізували дві додаткові функції.

Додали можливість зберігати "Банки" інших користувачів, що дозволяє мати їх у полі зору. Щоб активувати опцію, потрібно перейти за посиланням у застосунок і натиснути відповідний "прапорець".

"Це дозволить тримати усі цікаві банки під рукою, постійно моніторити процеси збору або вести homescreen-віджет та налаштовувати періодичні відрахування на вибрані збори", - сказав Гороховський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ показала перший дрон Sea Baby, на який задонатили українці - відео

Для зручності юридичних осіб у сервісі "Банки" додали можливість переказів із зазначенням IBAN (міжнароодний стандарт відображення номеру банківського рахунка. - Gazeta.ua).

Відтепер підприємцям стане зручніше долучатися до зборів, кажуть у monobank.

"Юрособи не можуть просто так закидати донати, їм треба реквізити. Якщо волонтер зареєстрований у реєстрі волонтерів, то підприємцям не потрібно буде платити податок", - сказав Гороховський.

У monobank вважають, що нові можливості сервісу допоможуть благодійним фондам відкривати багато зборів одночасно.

У лютому в monobank з'явилась функція - "Бойові". Вона дозволяє донатити для Збройних сил України під час відвідування кафе і ресторанів.

22 лютого волонтер Сергій Стерненко разом із ініціативою UNITED24, Monobank і блогером Ігорем Лаченковим оголосили збір на морські дрони СБУ Sea Baby. За три дні українці зібрали 297,5 млн грн на 35 морських дронів.

Зараз ви читаєте новину «У поповненні "банок" сталися зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі